Iubitul Adrianei Bahmuțeanu, săltat de mascați. Primele declarații ale vedetei

28.05.2020, 15:27
Iubitul Adrianei Bahmuțeanu, săltat de mascați. Primele declarații ale vedetei
Nikolaos Papadopoulos

Cântărețul Nikolaos Papadopoulos, iubitul vedetei de televiziune Adriana Bahmuțeanu, a fost ridicat de mascați de acasă. Acesta nu a respectat măsurile impuse de starea de alertă din cauza pandemiei de coronavirus.

Iubitul grec al Adrianei Bahmuțeanu s-a întors în urmă cu cinci zile din Grecia, însă nu a stat în izolare, așa cum se impunea în urma măsurilor de restricție din starea de alertă din România.

Miercuri, 27 mai, în jurul orei 16:00, în timpul unor verificări efectuate în cartierul Boreal din Constanța, lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța au identificat un cetățean grec care nu a respectat măsura izolării la adresa de domiciliu din municipiul București.

Persoana în cauză  a fost amendată cu 1.000 de lei.

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu a fost dus la un centru de carantină din Techirghiol, acolo unde a acuzat stări de rău. Ulterior transportat la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, unde i s-a făcut și testul pentru COVID-19.

Când s-a simțit mai bine, a fost adus înapoi la centrul de carantină, unde ar urma să petreacă următoarele 14 zile.

Adriana Bahmuțeanu consideră că s-a comis un abuz

„Mi se pare că s-a comis un abuz. A fost ridicat de mascați, a fost ridicat de poliție și a fost dus la Techirgiol la spitalul de carantinați fară să i se dea o explicație de ce a fost ridicat de acasă ca ultimul infractor. El s-a întors acum 5 zile din Grecia. S-a dus în Constanța ca să stea în autoizolare în domiciliul lui. Era în casă, în șlapi. Stă omul liniștit în casa lui, aude bubuituri în ușă. A văzut polițiștii care l-au băgat în dubă. El nu vorbește românește și nu știa ce i se întâmplă”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, potrivit spynews.ro.

”I-am spus să le zică celor care l-au dus că îi este rău”

„I-am spus să le zică celor care l-au dus că îi este rău. A venit ambulanța care nu i-au făcut testul de COVID. Dacă are sau nu, habar nu are. Și chiar dacă a cerut insistent să i se facă testul și cu plată, i-au spus că doar dacă are simptome. Este o persoană cardiacă. Nu este ușor să te ia din casă mascații și să stai până la 11 noaptea și să te mute în altă parte. Eu cred că l-au sedat și l-au dus înapoi la Techirghiol că altfel nu îmi explic. Mi-a spus că i s-au făcut niște perfuzii la spital, dar habar nu are ce anume”, a mai afirmat Adriana Bahmuțeanu.

Explicațiile lui Nikolaos Papadopoulos

Nikolaos Papadopoulos susține că i s-a dat să completeze un formular în română, deși nu cunoaște limba. În plus, acesta amenință că va face scandal.

Nikolaos Papadopoulos afirmă că nu a declarat niciodată, la vamă, că se va autoizola la București. În Capitală a mers doar ca să lase o mașină, urmând să se izoleze, așa cum cere legea, la locuința lui din Constanța.

„Am venit din Grecia, am trecut de granița de la Giurgiu și acolo o doamnă de la Poliția de Frontieră m-a întrebat unde merg și am spus că la București să las o mașină, apoi iau altă mașină și merg acasă la Constanța. Mi-a dat să semnez un formular, dar eu nu cunosc limba română. Respect legea, dar scuză-mă, nu m-ai găsit pe stradă, m-ai găsit acasă. Dacă astăzi iese testul negativ și nu mă lasă să plec, fac scandal mare. O să pun un avocat să facă reclamație către angajata de la Poliția de Frontieră”, a explicat el la România TV.

citește și...