Adriana Bahmuțeanu revoltată de măsurile impuse de autorități. ”Până când va mai continua bătaia asta de joc???”

25.06.2020, 09:53
Adriana Bahmuțeanu revoltată de măsurile impuse de autorități. ”Până când va mai continua bătaia asta de joc???”
Adriana Bahmuțeanu revoltată de măsurile impuse de autorități. ”Până când va mai continua bătaia asta de joc???”

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu s-a arătat revoltată de măsurile impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus din țara noastră.

Adriana Bahmuțeanu a mers pentru o urgență la un cabinet stomatologic, unde a fost nevoită să respecte un întreg protocol în ceea ce privește măsurile de protecție.

”Am fost azi la dentist, cu o urgență care nu mi-a dat pace încă din timpul stării de urgență! Acum, în alertă, m-am gândit că ne-am mai relaxat și că pot merge la cabinetul stomatologic fără probleme! Da’ de unde! Să vă spun și de ce!

Ca să nu cumva să iei covid, e musai când intri în cabinet să te dezinfectezi (și pe mâini, dar și bucal, cu o soluție de peroxid), să îți pui botoși și mănuși. Medicul și asistenta seamănă fix cu astronauții care au ajuns pe Lună, iar costul echipamentului de protecție este undeva între 100 și 1.000 de lei (poate e luat de la șmecherii Unifarm, că aia umflă prețuri, bandiții), iar între mine și următorul pacient trebuie să treacă minim 30 de minute, ca să fie dezinfectat locul prin care am trecut, de parcă aș avea râie căprească!!!

Timp în care medicul așteaptă următorul pacient și e nevoit să schimbe echipamentul, ca să nu existe risc de contaminare!!! Alți bani, altă distracție!!!!”, a povestit Adriana Bahmuțeanu pe contul său de pe o rețea de socializare.

”Mă întreb doar cât o să mai dureze aberația asta”

Adriana Bahmuțeanu a continuat comentând la adresa autorităților în ceea ce privește regulile impuse și respecxtarea sau nerespectarea lor.

”Mă întreb doar cât o să mai dureze aberația asta, în condițiile în care pe la terase și cafenele e plin, oamenii fac horă mare pe faleză la Mamaia, alde Rareș Bogdan îi tăie moțul lu’ aia mică cu o paranghelie pe șest, Ludovic stă cu burtă-n sus pe la Guvern, dar pe victimele inundațiilor sau ale colapsului economic nu le prea ajută nimeni, în afară de Sfântul Duh!!!

Am ajuns azi în România să avem bolnavi cronici în imposibilitatea de a fi tratați într-un spital, dentiști care se uită luuuung pe geam așteptând să vină următorul pacient, oameni care și-au pierdut job-urile și nu mai au ce să pună pe masă, pacienți care mor cu zile pentru că nu îi tratează nimeni!!!

Până când va mai continuă bătaia asta de joc??? Până când o să mai țineți doctorii pe bară, să se uite luung pe geam și să fluiere a pagubă???”, a încheiat vedeta de televiziune.

 

citește și...