Momentul de cumpănă din viața lui Silviu Prigoană. ”Eu am vrut să emigrez atunci”

18.06.2022, 16:23
Momentul de cumpănă din viața lui Silviu Prigoană. ”Eu am vrut să emigrez atunci”
Momentul de cumpănă din viața lui Silviu Prigoană. ”Eu am vrut să emigrez atunci”

Omul de afaceri Silviu Prigoană, în vârstă de 58 de ani, a avut parte de momente de cumpănă de-a lungul vieții. Acesta a povestit amănunte mai puțin cunoscute din viața sa la o emisiune online.  ”Eu am vrut să emigrez atunci… Ca tâmpitul, am vrut să merg în cel mai mare oraș de pe planetă, să nu mă cunoască nimeni”, a declarat acesta.

Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Silviu Prigoană este tatăl a patru băieți: Honorius și Silvius din prima căsnicie, iar Maximus și Eduard din căsătoria cu Adriana Bahmuțeanu.

Silviu Prigoană a devenit bunic de curând. Soția fiului său cel mare din prima sa căsnicie, Honorius, a adus pe lume un băiețel. Corina Bode și Honorius Prigoană s-au cunoscut în Statele Unite, în urmă cu aproximativ opt ani și s-au căsătort în anul 2016, nași fiindu-le Elena Udrea și Adrian Alexandrov.

Momentul de cumpănă din viața lui Silviu Prigoană.”Am vrut să emigrez în Japonia, în Tokyo, și am depus cerere la ambasadă, să-mi dea azil politic”

Invitat la emisiunea online ”Fiță cu Adiță”, Silviu Prigoană a vorbit despre momentele dificile din viața sa. După accidentul pe care l-a suferit și în urma căruia și-a pierdut un picior și după dispariția primei sale soții, acesta a vrut să emigreze și să ia viața de la capăt în Japonia.„A fost fulgerător și n-a fost simplu, pentru că am rămas cu doi copii. Unul de 2 ani și unul de 5 ani, moment în care m-am și mutat la București după înmormântare. Eu am vrut să emigrez atunci. Am avut și o discuție în familie și am zis ”Gata, am plecat!”. Ca tâmpitul, am vrut să merg în cel mai mare oraș de pe planetă, să nu mă cunoască nimeni. Am vrut să emigrez în Japonia, în Tokyo, și am depus cerere la ambasadă, să-mi dea azil politic. Au râs ăia pe la ambasadă de mine… ”Dom’le, în România e democrație! Ce azil politic?!” Eram tâmpiți! Lumea fugea din țară… azil politic. Și atunci ne-am stabilit la București”, a povestit Silviu prigoană, potrivit wowbiz.ro.

Acesta a vorbit și despre cum a ajuns să facă afaceri: „Tot ce s-a întâmplat în viața mea a fost o întâmplare! N-am plecat eu cu traista în băț, de la Gherla, să vin eu să mă fac deputat. A fost o întâmplare că am ajuns în București. A fost o întâmplare că am deschis o grămadă de business-uri. A fost o întâmplare că am fost deputat. Totul a fost din pură întâmplare! N-a fost nimic calculat, socotit de mic. Culmea este că nu doar eu sunt în situația asta! La toți li s-a întâmplat la fel. Am avut și o șansă, pentru că, la Revoluție, nu eram nici sugar, nici pensionar. Un pensionar ce să facă altceva la Revoluție decât să se pensioneze? Un sugar? Ăla avea trabă cu biberonul. Atunci era și piața goală, și s-au putut face lucruri. Erau gunoaie peste tot! Hai să cărăm gunoaie! Am avut norocul că am avut mereu lângă mine oameni specialiști când am deschis afacerile”.

citește și...