Momentele grele prin care a trecut Nadine. ”Din prima zi de orfelinat, a început destructurarea mea ca om”

29.03.2022, 16:48
Momentele grele prin care a trecut Nadine. ”Din prima zi de orfelinat, a început destructurarea mea ca om”
Amintirile dureroase ale lui Nadine. ”Din prima zi de orfelinat, a început destructurarea mea ca om”

Nadine Voindrouh, în vârstă de 45 de ani, și-a amintit de una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. Vedeta a făcut dezvăluiri despre perioada în care a ajuns la orfelinat. ”Din prima zi de orfelinat, a început destructurarea mea ca om. Destructurare pe toate palierele: emoțional, intelectual, cognitiv”, a mărturisit ea.

Nadine Voindrouh s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc grație proiectului ”Școala vedetelor”, de la Televiziunea Națională. De-a lungul anilor, vedeta a apărut la numeroase show-uri și a prezentat diverse emisiuni de televiziune.  În plan personal, este căsătorită cu Dragoș Apostolescu, împreună cu care are un copil, un băiețel care se numește Noah. în urmă cu ceva timp, vedeta și-a anunțat prietenii virtuali că a decis să se mute din România în Franța pentru un an. Nadine Voindrouh este studentă la psihologie, după ce a fost admisă la o universitate din America. Mai întâi a luat BAC-ul la 44 de ani, apoi s-a înscris și la facultate. Nadine a dat în această vară examenul de Bacalaureat, iar acum este studentă la psihologie.

Viața lu Nadine nu a fost deloc una ușoară. Aceasta a fost părăsită la 2 ani de tatăl ei, iar la vârsta de 6 ani, mama ei a murit. Nadine și sora ei au rămas la bunica lor, care ulterior le-a lăsat la orfelinat. Despre acea perioadă dificilă din viața sa a dat amănunte vedeta pentru revista Viva.

Momentele grele prin care a trecut Nadine. ”M-a târât până acolo, deși tot drumul am implorat-o, urlând, să nu mă ducă”

”Nu a fost nevoită (n.r. bunica ei) să mă ducă la casa de copii. A făcut-o pentru că așa îi era mai simplu. Am conștientizat tot. M-a târât până acolo, deși tot drumul am implorat-o, urlând, să nu mă ducă. Omul care am fost a judecat-o aspru și a comparat-o cu ce ar fi făcut alții. Omul care sunt azi înțelege că acea femeie a făcut atât cât a știut și cât a putut. Este nedrept să comparăm oamenii. Curajul, demnitatea, puterea sunt haruri pe care toți le avem, dar nu toți reușim să le activăm. Și nimeni nu trebuie pedepsit pentru asta. Ea nu a reușit în viața asta să și le activeze. Poate va alege să se întoarcă și să mai încerce o dată”, a detaliat Nadine.

”Orice aș spune, mintea unui om care nu a trecut prin asta nu poate cuprinde informația… Din prima zi de orfelinat, a început destructurarea mea ca om. Destructurare pe toate palierele: emoțional, intelectual, cognitiv… Unghiul din care privesc lucrurile acum mă face, însă, să fiu recunoscătoare pentru acele experiențe, pentru că, în sfârșit, am priceput de ce le-am experimentat”, a completat vedeta.

citește și...