Momentele dificile prin care a trecut Vlăduța Lupău. ”Am avut încă două sarcini care s-au pierdut”

13.05.2022, 15:04
Momentele dificile prin care a trecut Vlăduța Lupău. ”Am avut încă două sarcini care s-au pierdut”
Momentele dificile prin care a trecut Vlăduța Lupău. ”Am avut încă două sarcini care s-au pierdut”

Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău, în vârstă de 31 de ani, este însărcinată și se pregătește să devină mamă pentru prima oară. Artista a făcut numeroase declarații la podcastul realizat de Mihai Morar.  ”Am avut încă două sarcini care s-au pierdut… În urma mai multor analize am descoperit la un moment dat că eu am endometrioză”, a explicat inrterpreta de folclor.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste din muzica populară. Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au putut organiza nunta așa cum și-ar fi dorit.

În luna martie a acestui an, Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. Artista se află în cea de-a cincea lună de sarcină. Interpreta de muzică populară a dezvăluit sexul bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume. Cântăreața va avea un băiețel.  perezentă la podcastul realizat de Mihai Morar, Vlăduța Lupău a făcut numeroase dezvăluiri. Aceasta a mărturisit că, în urma unor analize, s-a descoperit că are endometrioză. de asemenea, cântăreața de muzică populară a mai spus și că a pierdut două sarcini.

Momentele dificile prin care a trecut Vlăduța Lupău. ”Am străbătut așa câteva mici obstacole, nu le-am zis niciodată”

„Am străbătut așa câteva mici obstacole, nu le-am zis niciodată. Nu am simțit nevoia să împărtășesc cu nimeni decât cu Adi sau cu familia… Am avut încă două sarcini care s-au pierdut… Cumva eram așa, nu mai știam ce se întâmplă, cum o să fie. În urmă acestor două sarcini pierdute, ne-am dorit și mai mult, eram și mai dornici să se întâmple și să fie, adică minunea să existe… În urma mai multor analize am descoperit la un moment dat că eu am endometrioză”, a dezvăluit Vlăduța Lupău, notează wowbiz.ro.

Și la a treia sarcină a trecut printr-o sperietură îngrozitoare: ”Când eram așa în vârf de munte și îmi ieșise analiza aia, îi trimisesem lui Adi, era chiar de 1 decembrie și doctorița mea mi-a zis că analiza trebuie refăcută la 48 de ore. Ca să îți dai seama dacă merge bine și sarcina e încă acolo, mai ales că eu am avut două sarcini pierdute, la început. Nu erau bune. Și mă duc să refac analiza, vine rezultatul, eu eram la a doua zi de filmări. Vine analiza și văd rezultatul mai mic. Automat când vezi rezultatul mai mic, clar sarcina s-a pierdut. Atunci a fost momentul când a picat cerul și lumea pe mine. S-a terminat filmul, tot. În seara aia nu mi-am mai spus rugăciunile. Eram ”de ce mi se întâmplă mie asta? De ce, de ce?”. Nu trebuie să îl întrebi pe Dumneze de ce, trebuie să îi mulțumești. Mai trec două zile și mă duc la control. Și îmi zice doamna doctor: ”Vlăduța, avem o minune aici. Tu nu ai pierdut sarcina. Aici este sarcina”. M-a trimis să refac analiza, iar rezultatul era pozitiv. Nu pierdusem sarcina. Cealalta analiză era de acum un an, de la cealaltă sarcină, se pierduse”.

citește și...