Momentele dificile prin care a trecut Ilinca Vandici. ”Îmi era frică, eram panicată”

12.05.2021, 15:47
Momentele dificile prin care a trecut Ilinca Vandici. ”Îmi era frică, eram panicată”
Momentele dificile prin care a trecut Ilinca Vandici. ”Îmi era frică, eram panicată”

Ilinca Vandici a făcut dezvăluiri despre unele dintre cele mai dificile momente din viața sa.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi. În plan personal, Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Prezentatoarea de la Kanal D a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian. 

Ilinca Vandici a povestit că a trecut printr-un episod de depresie, imediat după ce l-a adus pe lume pe băiețelul ei Zian.

Momentele dificile prin care a trecut Ilinca Vandici. ”Nu puteam controla nimic”

Ilinca Vandici a mărturisit că a avut atacuri de panică și a făcut crize de plâns incontrolabile.

„Prima oară am simțit depresia după ce l-am născut pe Zian și s-a manifestat prin atacuri de panică și prin crize de plâns pe care nu mi le explicam. Nu puteam controla nimic. (…) Mie îmi place să dețin controlul, iar după naștere nu am putut face asta. (…) Îmi era frică, eram panicată, el plângea, eu nu știam ce să-i fac. Atunci mi s-a declanșat, a fost o depresie post-natală pe care nu am tratat-o pentru că nu am avut timp”, a spus vedeta de televiziune, citată de tvmania.ro.

”Am revenit la muncă și s-a rezolvat. (…) Dar în pandemie am stat iar doar acasă cu copilul, nefăcând nimic, neplecând nicăieri, nemuncind. Mi s-a reactivat. De data asta am luat decizia deșteaptă de a apela la ajutor de specialitate. De atunci fac terapie”, a completat aceasta.

Cum a fost prima experiență pe micul ecran a Ilincăi Vandici

Ilinca Vandici a dezvăluit, într-un interviu, despre cum a fost prima experiență pe micul excran pentru ea.

”Când m-am văzut pentru prima dată la TV, efectiv nu am respirat preț de 4 minute cât a durat rubrica meteo (pe care o înregistrasem cu 3 ore înainte). Am fost atât de emoționată, mândră și încântată încât am plâns de fericire la final, când s-a dovedit că totul a fost perfect!”, a spus ea.

”A fost emoționant totul, chiar dacă nu conștientizam la vremea respectivă ceea ce se întâmplă pentru că încă eram un copil. Totuși, realitatea care mă punea pe mine – o fată simplă din Ardeal – în postura de a fi prezentator, la București, era copleșitoare. Dar mi-am jucat rolul cu multă mândrie, era o situație de care chiar puteam fi mândră. Am avut emoții multă, multă vreme. Chiar dacă erau emisiuni înregistrate, mereu mă comportăm ca și cum eram în direct, îmi analizam foarte bine discursul, posturași îmi făceam autocritica”, a completat aceasta.

 

citește și...