Momentele dificile prin care a trecut Gina Pistol înainte de a rămâne însărcinată. ”Numai eu știu ce era în sufletul meu”

29.08.2021, 16:05
Momentele dificile prin care a trecut Gina Pistol înainte de a rămâne însărcinată. ”Numai eu știu ce era în sufletul meu”
Momentele dificile prin care a trecut Gina Pistol înainte de a rămâne însărcinată. ”Numai eu știu ce era în sufletul meu”

Vedeta de televiziune Gina Pistol, în vârstă de 40 de ani, a vorbit deschis despre momentele dificile prin care a trecut înainte de a rămâne însărcinată și a o aduce pe lume pe fiica ei. Prezentatoarea de la postul de televiziune Antena 1 a afirmat că nu i-a fost deloc ușor. ”Numai eu știu ce era în sufletul meu”, a mărturisit Gina Pistol.

Gina Pistol și-a deschis sufletul în fața celor care o urmăresc în mediul online. Vedeta a mărturisit cu ce probleme s-a confruntat înainte de a rămâne însărcinată.

Gina Pistol a povestit cât de mult suferea când era întrebată despre momentul când va deveni mamă.

Momentele dificile prin care a trecut Gina Pistol înainte de a rămâne însărcinată. ”Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție”

„Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție – ”Când o să ai și tu un copil”, ”când ai de gând să faci și tu un copil”, ” de ce nu ai un copil la vârsta asta”, întrebarea asta mi se pare că este prea intruzivă pentru o femeie pentru că nu știi prin ce trece femeia respectivă”, a mărurisit Gina Pistol, citată de spynews.ro.

”După ce am aflat în urma unui control de rutină că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0,1, această întrebare îmi tulbura liniștea ce oricum încercam să o mențin cu greu în sufletul meu și de fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam când o să fiu pregătită, când o să fie, dar numai eu știu ce era în sufletul meu”, a completat vedeta.

Gina Pistol, o familie fericită alături de Smiley

 

Smiley formează un cuplu foarte frumos cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021. Recent, Smiley a scos la iveală amănunte mai puțin știute din relația sa cu prezentatoarea de televiziune la podcastul realizat de Mihai Morar.  „Eu pentru Gina am fost un test de răbdare. Ea cumva a devenit mai răbdătoare, mai așezată mai echilibrată. Ea e mai colerică, mai vulcanică și eu te pot scoate din sărite foarte ușor prin felul meu de a fi. Nu e ușor pentru o femeie să stea cu unul ca mine”, a spus artistul.

„Ea pentru mine a fost ce aveam eu nevoie ca prezență feminină în viața mea. Pentru că regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac în general la oameni în Gina: este foarte jovială, super de gașcă, are un simț al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea, oriunde am fost, m-am simțit excepțional, n-am simțit niciodată un moment de plictiseală, ne plac același gen de trupe, de filme, aceeași mâncare. Suntem foarte asemănători din foarte multe puncte de vedere. Nu-mi pune întrebări inutile. E foarte important pentru viața mea să am un om acasă care mă așteaptă și care nu pune la îndoială ceea ce spun eu vizavi de programul meu, de ceea ce am eu nevoie și care îmi oferă ceea ce am eu nevoie”, a adăugat el.

citește și...