Momentele de cumpănă prin care a trecut Eliza Natanticu. ”Efectiv eram pe ducă”

06.11.2021, 15:34
Momentele de cumpănă prin care a trecut Eliza Natanticu. ”Efectiv eram pe ducă”
Momentele de cumpănă prin care a trecut Eliza Natanticu. ”Efectiv eram pe ducă”

Eliza Natanticu, în vârstă de 32 de an, a făcut mărturisiri despre momentele de cumpănă orin care a trecut din cauza unor probleme de sănătate.”Efectiv eram pe ducă”, a declarat partenera de viață a lui Cosmin Natanticu. Medicii au diagnosticat-o cu un chist ovarian, iar din această cauză fost nevoită să se opereze.

Eliza și Cosmin Natanticu participă împreună la ”Asia Express”, sezonul 4. Cei doi formează o familie de câțiva ani. 

Eliza Natanticu a făcut dezvăluiri din viața sa în cadrul unui podcast. Aceasta a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat după ce medicii au diagnosticat-o, la un moment dat, cu chist ovarian, fiind supusă mai multor intervenții chirurgicale.

Momentele de cumpănă prin care a trecut Eliza Natanticu. ”M-au operat încă o dată, aproape fără voia mea. Eu nu-mi mai reveneam”

„Era să mor în urma unei operații banale, am contactat o bacterie de pe acolo. Oamenii mi-au zis în spital că am venit eu cu bacteria de acasă. Trei săptămâni am stat în spital, nu știau ce să-mi facă. Făceam temperatură continuu. Trebuia să mă operez la un chist ovarian. Am ajuns acasă și după două zile i-am spus lui Cosmin că nu mă simt bine”, a povestit Eliza Natanticu, citată de spynews.ro.

Eliza Natanticu a mărturisit că renumita actriță maia Morgenstern a fost cea care a intervenit pentru ea. “Până la urmă, m-am întors în spital pentru că ceva era în neregulă. M-au operat încă o dată, aproape fără voia mea. Eu nu-mi mai reveneam. Au încercat toate medicațiile posibile. La un moment dat cu ajutorul doamnei Maia Morgenstern, care a intervenit pentru mine și a dat niște telefoane, au început să apară deodată medici, oameni din afara spitalului. Efectiv eram pe ducă și după cea de-a doua operație nici atunci nu au știu ce să-mi facă. Au vrut să mă opereze și a treia oară, să vadă dacă e vreo infecție, dar nu i-am lăsat”, a mai spus soția lui Cosmn Natanticu.

citește și...