Momentele de cumpănă din viața lui Jador. Cum a aflat că părinții săi au avut cancer

12.01.2022, 11:52
Momentele de cumpănă din viața lui Jador. Cum a aflat că părinții săi au avut cancer
Momentele de cumpănă din viața lui Jador. Cum a aflat că părinții săi au avut cancer

Cântărețul Jador, pe numele său real Remus Ionuţ Dumitrache, a făcut dezvăluri sfâșietoare despre familia sa. Invitat la o emisiune de la postul de televiziune Pro TV, artistul a vorbit despre boala cu care s-au confruntat părinții săi. Ambii au fost diagnosticați cu cancer. ”Nu știu de ce au avut pentru că noi am avut o viață foarte sănătoasă”, a declarat Jador.

Jador a fost invita la emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a făcut numeroase dezvăluiri despre familia sa.

În urmă cu mai mulți ani, părinții lui au fost diagnosticați cu cancer, moment în care Jador a crezut că este posibil să rămână fără ei.

Momentele de cumpănă din viața lui Jador. ”Mama avea cancer la ovare, iar tata a avut la colon”

Jador a explicat că era la facultate când a aflat despre boala cu care au fost diagnosticați părinții săi.

”Mama a avut prima cancer. Eram la facultate și la trei luni a aflat tata că are. Nu știu de ce au avut pentru că noi am avut o viață foarte sănătoasă. Aveam porci, găini, grădină și totul era din curte. Eu eram omul ala de la țară. Mama avea cancer la ovare, iar tata a avut la colon”, a explicat Jador.

Momentele de cumpănă din viața lui Jador. ”Decizia lor de a se pocăi a fost după o boală”

La aceeași emisiune, Jador a dezvăluit că părinții săi au luat decizia de a se pocăi după ce s-0au îmbolnăvit.

“Înainte de a fi pocăiți și de a-i atinge Dumnezeu, nu erau niște părinți model. Pe mine nu au apucat să mă educe ca pe frații mei. Mai scăpau câte o înjurătură. Toate astea s-au oprit de când s-au pocăit. Ei mă educau altfel: mai îmi scăpau câte o palmă și foarte bine mi-au făcut, că m-au făcut băiat mare. Decizia lor de a se pocăi a fost după o boală. Tata a promis că dacă se vindecă mama, se pocăiește. N-a făcut asta și la scurt timp s-a îmbolnăvit și el. După aia a început să citească Biblia. A cerut o Biblie și a început să-l descopere pe Dumnezeu. Eu eram cel mai credincios din familie: îmi doream ca părinții mei să meargă la biserică, eu eram lângă preot mereu. Tata e pastor acum. Cine nu crede, să-l încerce pe Dumnezeu. Puneți-L la încercare să vedeți. Nu e de joacă cu lucrul acesta”, a declarat cântărețul.

“Eu nu m-am pocăit încă, dar mă gândesc la lucrul acesta pentru că îți aduce un echilibru personal foarte puternic. Când n-ai ce mânca, echilibrul tău e mâncarea, când ai bani, trebuie să rămâi cât mai umil, când n-ai iubire, echilibrul tău e o femeie, când n-ai un frate, îți trebuie un prieten. Atunci când ai bani și începi să te crezi mare și tare și nu e ok. Nu e ok pentru tine, nu pentru Dumnezeu, că-L superi. La un moment dat o să-ți dai seama că banii ăștia nu-ți satisfac toate lucrurile. Începi să te saturi de toate și o dai pe alte lucruri, nu te mai bucură lucrurile simple”, a completat Jador.

citește și...