Jador, declarații despre boala cu care s-au confruntat părinții săi. ”Și eu sunt predispus la treaba asta”

24.04.2021, 11:04
Jador, declarații despre boala cu care s-au confruntat părinții săi. ”Și eu sunt predispus la treaba asta”
Jador, declarații despre boala cu care s-au confruntat părinții săi. ”Și eu sunt predispus la treaba asta”

Jador a făcut dezvăluiri despre familia sa. Artistul a dat detalii despre boala cumplită cu care s-a confruntat părinții săi.

Jador a dat amănunte mai puțin știute despre părinții săi. Acesta a spus că părinții săi au avut cancer, dar au reușit să învingă boala. Artistul a mărturisit că și el este predispus la această boală. Jador a explicat că lunile petrecute la ”Survivor România” au fost ca o detoxifiere pentru el.

„Ne culcam la opt seara acolo. Dar mi-a prins bine, că eu când veneam de la cântări ajungeam la 6-7 acasă. Venind atât de dimineața acasă, nu mai erai om a doua zi. Mâncam numai prostii. Din punctul ăsta de vedere mi-a prins bine. M-am gândit și la asta, mama și tata au avut cancer amândoi, nu știu dacă știți. Și eu sunt predispus la treaba asta pentru că am în familie foarte multe cazuri și am făcut o detozifiere a organismului. Am dormit când trebuie, că acasă muncesc foarte mult, nu dormeam cu trebuie. E ușor de ajuns sus, dar e greu de susținut. Eu trebuie să fiu pe locul unu oriunde mă duc, altfel nu aș putea să îmi suțin familia”, a declarat jador pentru wowbiz.ro.

Ce a declarat Jador despre două dintre fostele sale colege de la ”Survivor România”

Jador a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Acesta a fost nevoit să părăsească competiția din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în urma unei eccidentări pe care a suferit-o la un picior. ieșit din competiție, Jador a vorbit despre două dinte fostele sale colege de echipă de la ”Survivor România”, Ana Porgras și Roxana Nemeș, care au părăsit și ele concursul transmis de Kanal D.

”Eu am despărțit o iubire (n.r.- Ana Porgas și Zanni), așa s-a văzut la televizor și era normal să fiu penalizat de oameni. Au făcut foarte bine, dacă ei au crezut asta. S-au luat de mine un pic, nu are nimic. Eu nu am crezut că Ana o să plece, am crezut că este votată, am crezut că noi toți de acolo suntem votați. La un moment dat toți ieșim și o să fie unul singur acolo, cu trofeul, și o să fie smecher”, a spus Jador, conform sursei mai sus-menționate.

”Am creierul bolnav, nu puteam să stau să îi văd pe ceilalți cum intră. Cu Starlin a fost ambiție proastă, mă costă acum. Nemeș mi-a zis să nu mă duc pe traseu, să mă duc acasă, că mă omor. Eu cu Roxana Nemeș stăteam în spital, ea stătea sub mine, nimeni nu știe asta, vă zic din interior. Ea avea camera cu un etaj mai jos și eu mă duceam mereu la ea și ne sfătuiam unul pe altul. Ea mă vedea că mergeam șchiop și îi ziceam că nu știu ce să fac, că doctorul nu mă lăsa să mai intru pe traseu. Dar m-am încăpățânat. Nu e un secret că ceilalți de la Faimoși s-au temut de mine. Credeau că eu o să câștig, dar eu le-am spus „poate îmi rup un picior și plec acasă””, a mai spus cântărețul.

citește și...