Jador, reacție emoţionantă la ”Splash! Vedete la apă”. ”Locuiam la țară, aveam eu bani de aşa ceva?”

03.09.2021, 16:02
Jador, reacție emoţionantă la ”Splash! Vedete la apă”. ”Locuiam la țară, aveam eu bani de aşa ceva?”
Jador, reacție emoţionantă la ”Splash! Vedete la apă”. ”Locuiam la țară, aveam eu bani de aşa ceva?”

Cea mai nouă ediţie ”Splash! Vedete la apă”, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 aduce în faţa telespectatorilor o nouă serie de concurenţi gata să îşi testeze limitele, dar şi să le împărtăşească acestora trăiri emoţionante din vieţile lor. Este şi cazul lui Jador, care i-a lăsat fără cuvinte pe juraţi şi prezentatori în cadrul celei de-a cincea ediţii ”Splash! Vedete la apă”.

Originar din Bacău, locul unde s-a filmat show-ul ”Splash! Vedete la apă”, Jador le-a mărturisit tuturor nu doar că nu a ajuns niciodată la acest bazin, ci chiar nu ştia de el.

„Eu locuiam la ţară! Nici nu ştiam că există locul ăsta! Păi aveam eu bani de aşa ceva? Aveam eu bani să ies în oraş?”, a spus emoţionat concurentul, care a mai dezvăluit faptul că a învăţat să înoate, ca mai toţi copiii din sat, la gârlă, iar săriturile le-a exersat de pe un pod înalt de doi metri.

Noi concurenți la ”Splash! Vedete la apă”

Sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1, noi artiști și sportivi curajoși își vor testa limitele la ”Splash! Vedete la apă” după ce s-au pregătit alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție. Doiniţa Oancea, Maria Ilioiu, Elena Ionescu, Stelian Milu, Jador şi Blaze, dar şi Rikito Watanabe, Black Matias, Marian Pavel, Raluca Podea, Adriana Bahmuţeanu şi Sandy sunt cei care vor intra de această dată în competiție.

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenoarea Clara Gherase vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

citește și...