Momentele cruciale din viața Andreei Antonescu. ”M-a maturizat brusc”

05.03.2021, 16:21
Momentele cruciale din viața Andreei Antonescu. ”M-a maturizat brusc”
Momentele cruciale din viața Andreei Antonescu. ”M-a maturizat brusc”

Andreea Antonescu a făcut dezvăluiri despre momentele care i-au marcat viața.

Cântăreața Andreea Antonescu a vorbit, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, despre momentele cruciale din viața sa, care au marcat-o foarte mult.

”Sunt două momente cruciale. Primul a fost moartea tatălui meu, care m-a maturizat brusc și m-a făcut să fiu conștientă de faptul că, dacă avem sentimente față de o persoană, ar fi bine să le arătăm în fiecare secundă, pentru că următorul moment ar putea fi prea târziu pentru a o mai face. Și al doilea a fost nașterea Siennei. Ea este cea mai importantă persoană din viața mea, iar de la nașterea ei mă simt mai determinată și mai puternică. Este motivul pentru care merg mai departe și nu mă mai tem”, a declarat artista.

Andreea Antonescu s-a separat de soț, dar nu a divorțat

Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna. La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Andreea Antonescu a explicat de ce nu a divorțat încă de soțul său.

„Aș vrea să mergem frumos la notar, să semnăm actele, aici în România. Am tot amânat din cauza pandemiei, el dacă a tot fost plecat, nu s-a putut întoarce aici, am rămas așa. Am făcut un contract de separare de bunuri, ce a fost al meu, muncit de mine, am luat eu, ce a fost al lui, și-a luat înapoi. Traian este un om foarte civilizat, cu mult bun-simț. Nu mi-a cerut cadourile înapoi. Ne-am cunoscut la o vârstă fragedă, am crescut împreună, avem un respect foarte mare unul față de altul. De doi ani și jumătate nu a mai venit în România”, a declarat cântăreața.

Artista a mai mărturisit că Traian Spak a încercat să se împace cu ea după separare. „El a mai încercat o împăcare, dar am fost foate maturi când am luat această decizie. Eu eram aici concentrată pe proiectele mele din România, el pe munca lui din State, deci nu ar mai fi mers. A fost omul cu care mi-am împărțit viața 14 ani”, a mai spus vedeta.

citește și...