Ce a pățit Delia în școală. Mama artistei a dat-o de gol

20.06.2020, 12:01
Ce a pățit Delia în școală. Mama artistei a dat-o de gol
Ce a pățit Delia în școală. Mama artistei a dat-o de gol

Interpreta de muzică populară Gina Matache a dat-o de gâol pe fiica ei cea mare, Delia. Aceasta a povestit că artista făcxea numai năzbâtii când era la școală și chiar a rămas și corigentă.

La o emisiunea de televiziune, Gina Matache a povestit cum era Delia pe vremea când era elevă.

„La ora de cor, Delia era obraznică și clenfănea gumă tot timpul. Odată, profesoara i-a pus-o în păr, ca să o învețe minte. I-a făcut părul mototol, apoi i-am scos-o cu foarfeca. Ba mai mult, a rămas și corigentă, tot la ora de cor”, a dezvăluit mama Deliei, potrivit spynews.ro.

Ce spune Delia despre cum este pe scenă și cum este în viața de zi cu zi

Delia a afirmat, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, că diferențele dintre cum este ea pe scenă și cum este în timpul liber nu sunt mari.

”Nu e o diferență foarte mare, doar că, în afara scenei, îmi place să am momentele mele de tihnă, să stau acasă, liniștită, să mă odihnesc, să fac lucrurile pe care le vreau, departe de ochii lumii. Momentele triste vin și trec, ca și cele fericite, contează cum le gestionezi”, a explicat cântăreața.

Cariera impresionantă

Delia Matache este una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală din România. Artista este născută la Bădeni, Buzău, un sat cu mai puţin de 140 de locuitori. Delia este absolventă a liceului de muzică Dinu Lipatti din Bucureşti și cântă foarte bine la pian şi flaut.

Delia şi-a început cariera muzicală în 1999, cu trupa N&D. În perioada 1999-2003, când a făcut parte din formația N&D, a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național.

După anul 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat numeroase albume. De-a lungul anilor, Delia a participat la diverse emisiuni de televiziune. În ultimii ani, Delia a fost  jurat în cadrul „X Factor”, emisiune difuzată de postul de televiziune Antena 1.

citește și...