Momente grele pentru Speak. Artistul a pierdut o persoană iubită. ”Virusul mi l-a luat. Plămânii lui mai funcționau doar la 40% din capacitate”

23.11.2021, 17:40

Speak trece prin momente grele. Artistul a anunțat pe pagina sa de socializare că bunicul său a murit. Bărbatul era infectat cu Covid și a refuzat inițial să primească ajutorul medicilor.

Cântărețul a scris pe pagina sa de socializare că singurul bunic pe care îl mai avea în viață a murit. Acesta a precizat că bunicul său nu credea în virus până când nu a mai putut respira.

Desi starea bătrânului era gravă, acesta a refuzat să primească ajutor din partea medicilor sau să se vaccineze, fiind influențat de alte persoane, dar și de informațiile apărute în televiziune. Mai mult, artistul își sfătuiește fanii să se vaccineze.

Bunicul artistului nu credea în coronavirus

Artistul a postat o imagine cu bătrânul.

”Astăzi mi-am pierdut ultimul bunic. Probabil cel mai puternic dintre toți bunicii mei. Nu a vrut sa se vaccineze pentru că nu a crezut în virus, pentru că așa a văzut el la unu sau altul pe la TV. Nu a acceptat niciun ajutor din partea medicilor, la început. Pentru că nu credea în virus. A început sa creadă când plămânii lui mai funcționau doar la 40% din capacitate, și când a realizat că nu mai poate respira. A acceptat ajutorul medicilor, apoi, dar a fost prea târziu. Virusul există, iar astăzi tocmai mi-a luat singurul bunic pe care îl mai aveam”.
Te iubesc bunicule! 

Mai mult, artistul își sfătuiește fanii să se vaccineze.

”P.S.: Daca sănătatea le permite, vaccinați-vă părinții și bunicii pentru că ei sunt cei mai vulnerabili!”, fost mesajul emoționant al Lui Speak.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SPEAK (@iamspeak)

 

Speak şi Ştefania și-au îndeamnat fanii să se vaccineze

Speak a fost unul dintre artiștii care a îndeamnat fanii să se vaccineze, într-un clip devenit viral, anul acesta. Totul, pe versurile unei melodii de la Carla’s Dreams.

”Pentru noi a fost naturală treaba asta cu vaccinul pentru că ne-am vaccinat”, spunea Speak,

citește și...