Cum arăta Speak în copilărie. Fotografia cu care i-a suprins pe fani

26.01.2021, 10:37
Cum arăta Speak în copilărie. Fotografia cu care i-a suprins pe fani
Cum arăta Speak în copilărie. Fotografia cu care i-a suprins pe fani

Speak a umblat în sertarul cu amintiri și a scos la iveală o fotografie cu el așa cum arăta în copilărie.

Muzicianul Speak și-a luat fanii prin surprindere. Acesta a dat publicității o fotografie de pe vremea când era copil. ”Frate-miu: premiant cu coronita. Eu: mana rupta si degetu in gura…”, a notat artistul în dreptul imaginii.

”Năzdrăvan de mic”, ”Îi semeni foarte mult tatălui tău”, ”Doamne, ce semeni cu tatăl tău”!, ”O familie frumoasă”, ”Ai fost cuminte de mic”, ”Ești un drăguț”, ”Ce figură ești, de mic ieșeai în evidență”, au comentat internauții la postarea lui Speak.

Speak, despre pregătirile de nuntă cu Ștefania

Într-un interviu recent interviu, Speak a vorbit și despre pregătirile de nuntă cu iubita sa, Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie pe durata participării la emisiunea ”Asia Express”.

”Este un moment pe care îl așteptăm amândoi, însă încă nu ne-am gândit la asta din cauza vremurilor grele prin care trecem. Este clar că la nuntă ne dorim alături toată familia și toți prietenii, iar asta este imposibil în vremea restricțiilor. Așa că tot ce știm este ca va fi un eveniment important atât pentru mine, cât și pentru Ștefania, mai departe așteptăm să se îndrepte lucrurile și să putem să ne dăm frâu liber imaginației în ceea ce privește cum va arăta cununia. Dar vă dați seama că ea este șefa pe decorațiuni, că eu n-am simț estetic așa dezvoltat ca ea”, a spus artistul.

Întrebat dacă este la fel de entuziasmat ca viitoarea sa soție, Speak a afirmat: ”Sigur că este, ar fi și culmea să nu fiu, însă nu sunt eu foarte bun la exteriorizarea trăirilor de genul ăsta, sunt mai bălan eu așa, dar cert este că sunt fericit la gândul că se va întâmpla și acest lucru la un moment dat”.

 

citește și...