Speak, despre întâlnirea cu viitorii socri. ”Aveam emoții, m-a scos afară”

24.02.2021, 16:41
Speak, despre întâlnirea cu viitorii socri. ”Aveam emoții, m-a scos afară”
Speak, despre întâlnirea cu viitorii socri. ”Aveam emoții, m-a scos afară”

Cântărețul Speak a dezvăluit cum a fost atunci când i-a întâlnit pentru prima oară pe părinții iubirtei sale, Ștefania.

Speak se pregătește de nuntă cu iubita sa, Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie pe durata participării la emisiunea ”Asia Express”.

În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Speak a explicat cum a foast prima întânire pe care a avut-o cu viitorii săi socri.

Speak, despre întâlnirea cu viitorii socri. ”A inserat câteva întrebări care să-l facă să-și dea seama cum sunt”

Speak a dezvăluit că tatăl Ștefaniei l-a scos afară la grătar și i-a pus întrebări. ”Nu mai știu după cât timp, exact, i-am cunoscut părinții Ștefaniei. Oricum, nu a trecut multă vreme de când noi am format un cuplu și ne-am dus împreună la Galați, la ai ei. Recunosc, aveam emoții, tatăl Ștefaniei m-a scos afară, să facem grătarul amândoi. După ceva timp, mi-a spus că el, în discuțiile pe care le-am avut atunci, a inserat câteva întrebări care să-l facă să-și dea seama cum sunt și dacă e totul bine. Cât despre părinții mei, cum este și normal, ei iubesc tot ce iubesc și eu!”, a spus Speak.

La rândul ei, Ștefania a explicat cum a decurs prima întâlnire cu părinți iubitului ei, Speak.

”Părinții lui Ștefan sunt niște oameni foarte calzi, cu care m-am înțeles minunat din prima secundă. I-am simțit foarte aproape de sufletul meu de la prima întâlnire”, a mărturisit aceasta.

Ce relație au Speak și Ștefania cu familiile lor

Speak și Ștefania au dezvăluit și ce relații au cu familiile lor.

”Mulțumesc lui Dumnezeu că am cea mai sănătoasă familie din toate punctele de vedere. Chiar zilele trecute mă gândeam la lucrul ăsta, și anume cât de mult contează educația părinților, respectul pe care ei ți-l impun și faptul că familia trebuie să rămână unită. Asta am învățat eu de la ai mei”, a afirmat Speak.

”Eu am o relație foarte strânsă cu părinții mei, m-au sprijinit în toate deciziile mele și m-au ajutat să-mi împlinesc toate visurile. Mama dintotdeauna a fost mai prăpăstioasă, se sperie ușor și mereu i-a fost teamă, fiind singurul ei copil și fată, să nu pățesc ceva sau să nu cumva să sufăr din cauza deciziilor pe care le luam și, cu toate acestea, m-a sprijinit și a fost mereu de partea mea. Tata a fost și este stâlpul meu, el este o fire mai dură, dar când vine vorba de mine întotdeauna se înmoaie”, a declarat și Ștefania.

 

 

citește și...