Momente de coșmar pentru Cristina Ich și Alex Pițurcă. Fiul ei a ajuns de urgentă la spital: „Era leşinat”

25.01.2022, 13:13

Fiul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Micuțul s-a confruntat cu probleme de sănătate. Influencerita a decis să își trateze copilul singură, însă a fost extrem de criticată de mulți dintre cei care o urmăresc. ”Era leșinat, nu mai schița niciun cuvânt, niciun gest, stătea în pat leșinat. M-am speriat îngrozitor.”

Christina Ich a trecut prin clipe de cosmar. Micuțul Noah nu s-a putut hrăni, a avut grețuri și febră de peste 40 de grade.

Cristina Ich și-a dus băiatul la spital, în speranța că starea de sănătate a micuțului se va ameliora. Însă, lucurile nu s-au schimbat în bine la spital, copilul continuând să se simtă la fel de rău, motiv pentru care, Ich a luat decizia să își trateze copilul acasă. Prin urmare, copilul continuând să se simtă la fel de rău, motiv pentru care, vedeta a luat decizia să își trateze copilul acasă.

”Era leșinat, nu mai schița niciun cuvânt, niciun gest”

Influencerita a decis să își trateze copilul singură, însă a fost extrem de criticată de mulți dintre cei care o urmăresc. Christina Ich a spus că tot ce contează pentru ea este ca micuțul ei să fie bine.

”Am avut câteva zile de coșmar. Mai ales că eu nu am avut probleme cu Noah până acum, colici, durere de burtă, nu era nimic îngrijorător. De data aceasta a ținut-o numai cu febră de 40, 41. M-am speriat atât de tare. M-am dus cu el la spital, i s-au făcut analize. Mi s-a zis că nu are nimic și că nu e caz de internare. Copilul putea să intre în convulsii, trei zile a vărsat. Am făcut tot ce e posibil și nu i-a trecut.

După care am luat decizia, singură, să-l bag pe perfuzii: glucoză, vitamina B și apoi antibiotic, să-l vitaminizez pentru tot ce a pierdut în zilele astea. Nu îmi mai păsa ce-mi spun ei, cam câte zile trebuie să-mi mai văd copilul nehrănit?

Era leșinat, nu mai schița niciun cuvânt, niciun gest, stătea în pat leșinat. M-am speriat îngrozitor. Nu e normal să aibă trei zile de febră și să stea nemâncat. Câteodată este bine să îți mai asculți și instinctul de mamă”, a spus Cristina Ich pe Instagram.

Cristina Ich a devenit mamă în 2019

Cristina Ich, pe numele real Cristina Micu și Alex Pițurcă au devenit părinții lui Noah în anul 2019.

Cristina Ich a fost desemnată cel mai bun influencer român din 2020 și a primit premiul „Romanian Social Media Star of 2020”, în cadrul galei E! People’s Choice Awards.

„Dacă îmi spunea cineva acum câțiva ani, că urmează să câștig la un moment dat un premiu internațional și să fiu alegerea publicului, nu aș fi crezut niciodată. Deși, prin conținutul meu din online, îmi doresc să educ femeile, să le ambiționez și să le ofer încredere de sine, am înțeles că și eu trebuie să lucrez la aceste aspecte, pentru că n-am avut destulă încredere să-mi imaginez că pot fi atât de apreciată și iubită”, spunea atunci vedeta.

citește și...