Cristina Ich a fost detronată. Cine este tânăra care a fost desemnată cel mai bun influencer al anului 2021

02.12.2021, 18:19

Cel mai bun influencer din România din acest an a fost ales. Cristina Ich  a pierdut supremația în clasament și a fost detronată de un alt influencer. Dorian Popa, Cristina Almășan, Carmen Grebenișan, Ceanu Zheng și Mădălin Șerban au luptat, de asemenea, pentru titlul de cel mai bun influencer al anului 2021.

Evenimentul  „Romanian Social Media Star of 2021”, se va desfășura în cadrul galei E! People’s Choice Awards, săptămâna viitoare.

O tânără, în vârstă de 22 de ani,  a fost desemnată cel mai bun influencer al anului.

Anul trecut, Cristina Ich a fost votată „Romanian Social Media Star of 2020” la E! Peoples Choice Awards.

Tânăra care a întrecut-o pe Alina Ceusan

Marilu Dobrescu a a fost desemnată cel mai bun influencer din 2021, apoi Maria Zvinca, urmată de Alina Ceușan.

„Mulțumesc și mă înclin în fața tuturor celor care m-au votat și nu numai, este o reală onoare să fiu câștigătoarea unui premiu internațional, mai ales când acesta este People’s Choice. Am plâns cu muci, lacrimi și urlete când am aflat!

Încă de la începuturile mele pe online am construit totul pornind de la motto-ului meu, ‘Oamenii nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă.’

Au trecut 5 ani de atunci și pot spune cu mândrie că am adunat organic o comunitate mare de oameni care simt, evoluează, râd, plâng și trăiesc alături de mine, de parcă nici nu ne desparte un ecran. Voi ați votat, premiul e al nostru!

Mulțumesc și întregii echipe Eentertainment România! Îmi pare rău că nu se poate ajunge în LA anul acesta la gala din cauza pandemiei, dar tot o să fiu cu ochii pe ea-7 decembrie.”, a transmis Marilu Dobrescu pe rețelele de socializare.

Cine este Marilu Dobrescu

Marilu Dobrescu este una dintre cele mai nonconformiste prezențe din mediul online de la noi din țară, având o comunitate de peste 230.000 de urmăritori doar pe Instagram. Influencerița are un serial despre mistere și criminali în serie din YouTube-ul românesc, True Crime România, apreciat de sute de mii de fani.

Marilu Dobrescu a lucrat ca model internațional, colaborand cu brand-uri cunoscute, printre care Armani, Liu Jo, Salvatore Ferragamo și Michael Kors.

Gala People’s Choice Awards pentru 2021 o să se desfășoare pe data de 7 decembrie, începând cu ora 02:00.

citește și...