Cristina Ich a ajuns de urgență la spital: ‘Nu tratați nimic ce ține de sănătate cu indiferență’

30.07.2021, 11:28
Cristina Ich a ajuns de urgență la spital: 'Nu tratați nimic ce ține de sănătate cu indiferență'
Cristina Ich a ajuns de urgență la spital: 'Nu tratați nimic ce ține de sănătate cu indiferență'

Cristina Ich a ajuns de urgență la spital, seara trecută. Iubita lui Alex Pițurcă se confruntă cu probleme medicale și a avut nevoie de îngrijiri. 

Vedeta a detaliat pe rețelele de socializare că a ajuns pe mâinile medicilor după ce s-a confruntat cu o durere puternică de cap. Iubita lui Alex Pițurcă le-a transmis prietenilor virtuali că își va lua o pauză de la online în această perioadă.

„Ne vedem curând, am nevoie de o pauză. Love yoy, bitches! O să fiu bine, dar câteva zile trebuie să stau sub observație (mi-am luat și cremele cu mine).Nu stați niciodată cu dureri de cap și nu tratați nimic ce tine de sănătate cu indiferență.”, a fost mesajul transmis de șatenă.

Cum l-a cunoscut Cristina Ich pe Alex Pițurcă

Acesta a povestit, la podcastul realizat de Cătălin Măruță, cum a început povestea de dragoste cu iubitul ei, Alexandru Pițurcă. Cei doi au devenit părinții unui băiețel pe nume Noah, la finalul lunii octombrie 2019.

”Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi”, a detaliat Cristina Ich, notează click.ro.

citește și...