Florin Călinescu și-a dezvăluit salariul pe care îl încasează la ‘Românii au talent’. A spus totul în direct, la tv

15.03.2021, 11:03
Florin Călinescu și-a dezvăluit salariul pe care îl încasează la 'Românii au talent'. A spus totul în direct, la tv
Florin Călinescu și-a dezvăluit salariul pe care îl încasează la 'Românii au talent'. A spus totul în direct, la tv

Florin Călinescu a făcut dezvăluiri despre salariul pe care îl încasează în calitate de jurat la emisiunea ‘Românii au talent’. În plus, actorul nu s-a sfiit să vorbească și despre celelalte salarii de la PRO TV. 

Florin Călinescu este în prezent jurat la ‘Românii au talent’, dar are vechime mare în televiziune. Recent, acesta a participat la emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a făcut mărturisiri despre salariile pe care le încasează lunar vedetele postului tv.

Actorul a fost întrebat cine câștigă cel mai bine la PRO TV, însă răspunsul lui a fost unul fabulos.

Florin Călinescu, despre salariul de la ‘Românii au talent’

”Probabil că eu am cel mai mare salariu. Măi, nu știu cine îl are. Dacă îl are Andreea Esca sau Andra sau eu. Nu știu ce salariu are Andi (Andi Moisescu – n red.) sau Andra sau Andreea. Lucrurile astea sunt confidențiale, nu m-au interesat”, a spus Florin Călinescu, la emisiunea ‘La Măruță’.

Tot în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Călinescu a mărturisit că el a fost cel care l-a convins pe Adrian Sârbu să-i aducă în trust pe Mihaela Rădulescu, pe Andi Moisescu și Cătălin Măruță.

”Măruță m-a rugat să mă uit la el când prezenta o emisiune cu un cearceaf albastru în spate. Și i-am zis lui Adrian Sârbu, după ce a plecat Teo, că el e de adus. Dacă poți să vorbești o seară întreagă cu un cearceaf în spate, poți să faci o emisiune”, a mai adăugat Florin Călinescu.

”Am primit un telefon de la Măruță, care, cu o voce așa….mă ruga să vin să îl văd. «Domnule Călinescu, este o onoare să vă aud…dacă aveți timp să veniți să mă vedeți»…Păi bine mă, unde să te văd? M-am dus să îl văd unde avea emisiunea lui, la facultate, m-am târât, aplecat pe un gemuleț să îl văd”, a mai spus juratul de la ‘Românii au talent’.

citește și...