Modul inedit în care Cătălin Zmărăndescu a cerut-o în căsătorie pe soția sa. ”Începusem să intru puțin în panică”

21.02.2022, 14:29
Modul inedit în care Cătălin Zmărăndescu a cerut-o în căsătorie pe soția sa. ”Începusem să intru puțin în panică”

Sportivul Cătălin Zmărăndescu, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit în ce mod inedit a cerut-o în căsătorie pe cea care îi este soție în prezent. Acesta a cerut-o în căsătorie pe Luiza după un meci disputat în ring, un meci extrem de dificil. ”Începusem să intru puțin în panică”, a mărturisit Cătălin Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu este în prezent unul dintre concurenții din echipa Faimoșilor care participă la emisiunea ”Survivor România”. În plan personal, Cătălin Zmărăndescu este căsătorit cu Luiza, împreună cu care are doi copii – Matilda și Cătălin Jr.

Sportivul a dezvăluit, pentru revista Viva, cum a cerut-o în căsătorie pe Luiza. S-a întâmplat în ringul de box, în seara în care acesta a devenit campion mondial, în urmă cu mulți ani. ”Am stat și am căutat inele până mi-a venit rău, să găsesc un inel să-mi placă mie, să reprezinte exact ceea ce trebuie. Toate bune și frumoase, i-am dat inelul antrenorului meu principal și i-am zis: „Îmi dai inelul doar dacă câștig. Altfel nu mi-l dai, iar el mi-a zis, hotărât: „Și o să câștigi””, a declarat el.

Modul inedit în care Cătălin Zmărăndescu a cerut-o în căsătorie pe soția sa. ”Nu se aștepta niciodată, nicio secundă, să fac gestul ăsta”

” Și au început să se scurgă minutele, runda 1, runda 2, runda 3… După repriza a 6-a, a 7-a, nici nu mai știu ce mi-a spus antrenorul, dar, crede-mă, eram atât de nervos că nu reușesc să termin meciul și mă măcina chestia asta: „O mai cer de nevastă? N-o mai cer? Dacă pierd?”. Începusem să intru puțin în panică”, a detaliat Cătălin Zmărăndescu.

”În repriza a 7-a, știu că l-am împins pe antrenor, având un moment de nervozitate. M-am dus la bătaie. Nu mă întreba ce am dat, ce am făcut. Cert e că în repriza a 8-a s-a terminat meciul… M-a chemat antrenorul, l-am luat în brațe și i-am zis: „Te iubesc, iartă-mă că te-am împins!” și mi-a zis „Nu e nicio problemă, avem altă treabă acum!”. Mi-a scos cutiuța, a chemat-o pe soția mea pe ring și de abia atunci s-a întâmplat totul. Nu se aștepta niciodată, nicio secundă, să fac gestul ăsta”, a completat sportivul.