Cătălin Zmărăndescu a devenit tată pentru a patra oară. Sportivul are un băiețel

09.09.2020, 09:58
Cătălin Zmărăndescu a devenit tată pentru a patra oară. Sportivul are un băiețel
Cătălin Zmărăndescu a devenit tată pentru a patra oară. Sportivul are un băiețel

Luptătorul de MMA Cătălin Zmărăndescu a anunșțat că a devenit din nou tătic. Soția sa a adus pe lume un băiețel.

Cătălin Zmărăndescu, în vârstă de 47 de ani, a devenit tată pentru a patra oară. În urmă cu câteva zile, actuala sa soție a adus pe lume un băiețel.

Cătălin Jr, este numele celui de-al patrulea copil al lui Cătălin Zmărăndescu. Luptătorul MMA mai are o fetiță, Matilda, cu actuala soție și alți doi copii din primul mariaj.

E în culmea fericirii

”A venit pe lume Zmără Jr 4.300 kg și 50 cm, aș vrea să puteți simți ce este în sufletul meu acum, fericireeeeeeeeeee și vă doresc tuturor la fel. Am o soție, o fetiță și acum un băiat pe cinste ❤️❤️❤️”, a anunțat Cătălin Zmărăndescu pe o rețea de socializare.

„Bine ai venit acasă, Cătălin Jr”, a adăugat acesta.

Sportivul a dat publicității și fotografii cu micuțul.

“Cătălin Jr. este foarte bine. A primit nota 10 la naștere, a avut 4,300 și 50 de cm. E cuminte, mănâncă, doarme. Spre deosebire de Matilda care a fost o răzvrătita din prima zi, a făcut gălăgie ca să zic așa, dar Cătălin a fost foarte cuminte. Momentan, nu știm mai încolo. A fost un moment cumva deosebit când am adus bebelușul acasă.

Am aranajat cumva momentul, pentru nu știam cum va reacționa Matilda. Întâi a intrat mama ei în casă, am încercat să o pregătim. Apoi, am intrat eu cu băiețelul și i-am spus “uite, ce ți-a dat tati”. Când l-a văzut pe bebeluș a fost fericită, a fost bine. Însă până l-a văzut la sân, apoi o jumătate oră nu ne-am mai înțeles cu ea. A început să plângă, a fost dezastru. Ea fost înțărcata de curând și cred că a fost destul de geloasă, dar am găsit o soluție acum. Când îl pune pe bebe la sân, o pune și pe ea cu capul pe celălalt.

Aseară, spre exemplu, când l-am schimbat, s-a comportat foarte bine. L-a ținut în brațe, i-a dat suzeta, l-a iubit. De ceva timp este peste tot cu mine: doarme cu mine, eu îi fac micul dejun, îi fac coditele, o duc la grădiniță, deci nu prea mai e cu mami. Vedem cum va fi pe viitor. În rest, mă bucur foarte mult, sperăm să fie totul bine, chiar sunt fericit și împlinit acum”,a declarat sportivul pentru click.ro.

Cătălin și soția lui, Luiza, știau că urmează să aibă un copil în septembrie,motiv pentru care cei doi și-au anulat vacanța programată în toamnă. La începutul anului, cei doi soți au venit la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, ca să anunțe sarcina. Sportivul spunea atunci că își dorește încă o fetiță.

Cătălin Zmărăndescu mai are doi copii cu fosta sa soție, Cristina: o fată pe nume Alexandra, în vârstă de 18 ani, și un băiat pe nume Mihai, care are 20 de ani.

citește și...