Modelul Playboy arde “2.000 de calorii pe zi” prin box – și îi crește apetitul sexual

12.11.2022, 19:15

Cris Galera, în vârstă de 35 de ani, și-a uimit recent fanii când și-a arătat rezultatele obținute la fitness. Acum, ea a dezvăluit că o rutină simplă o ajută să ardă până la 2.000 de calorii pe zi. “Boxul nu mă lasă să arăt oboseala și mă menține mai dispusă, chiar și pentru momentele intime.”

Un fotomodel Playboy a declarat că și-a obținut corpul super fit datorită unui regim simplu de fitness – și susține că arde 2.000 de calorii pe zi.

Cris Galera, în vârstă de 35 de ani, a lăsat recent fanii cu gura căscată pe rețelele de socializare atunci când a arătat rezultatele angajamentului ei față de o rutină sănătoasă și un antrenament intens.

Modelul Playboy arde “2.000 de calorii pe zi”

Acum, ea a mărturisit că antrenamentul de box este secretul pentru care arde până la 2.000 de calorii pe zi.

Când și-a arătat corpul super fit pe rețelele de socializare, Cris a spus că exercițiile fizice au ajutat-o să-și îmbunătățească încrederea și condiția fizică.

“Boxul mă menține mai dispusă, chiar și pentru momentele intime”

Ea a spus: “În funcție de intensitate, pot pierde până la 2.000 de calorii pe o oră de antrenament. Am observat o transformare și în abdomenul meu, deoarece contractăm zona tot timpul în timpul exercițiilor. Îmi place rezultatul”.

Pe lângă faptul că este un sport excelent pentru sănătatea fizică, ea spune că boxul este, de asemenea, o modalitate bună de a face față stresului.

“Am muncit mult în ultima vreme pentru a-mi îndeplini programul”, a adăugat ea. “Boxul nu mă lasă să arăt oboseala și mă menține mai dispusă, chiar și pentru momentele intime.”

De asemenea, Cris a mai afirmat că a vrut să înceapă să se antreneze la box pentru a o ajuta să își îmbunătățească abilitățile de autoapărare.

Până acum a slăbit deja aproximativ 5 kg într-o lună, datorită intensificării regimului de exerciții fizice, dar a spus că nu este vorba doar de a se strădui să fie slabă.

Vrea să se simtă mai în formă, mai sănătoasă și să dobândească noi abilități în acest proces, dar crede, de asemenea, că învățarea boxului i-a permis să se simtă “mai în siguranță”.

Cris a adăugat: “Cred că toate femeile care sunt sau au fost hărțuite ar trebui să învețe mai multe despre exerciții fizice. Mă simt mult mai în siguranță acum. Boxul este de mare ajutor pentru pierderea în greutate, dar întotdeauna subliniez faptul că nu slăbesc doar datorită acestui antrenament, ci datorită unui set de factori, cum ar fi o dietă sănătoasă și reglementată.”

 

citește și...