“Sunt o concurentă la Miss Bumbum 2022 și fac sex 5 ore pe zi”. Cum se pregătește o bombă-sexy pentru a ajunge la forme ideale

28.07.2022, 19:44

Finalista concursului brazilian Miss Bum Bum, Carolina Lecquer, a dezvăluit programul ei strict de dietă, al cărui element principal este o “dietă sexuală de 5 ore”. Carolina a anunțat că se pregătește pentru finala concursului din Brazilia, care va avea loc peste câteva zile, și a anunțat că a început un program alimentar strict.

Finala Miss Bum Bum, unul dintre cele mai populare concursuri de frumusețe din Brazilia, va avea loc la São Paulo pe 5 august. Carolina Lecker se numără printre cele 15 finaliste pentru coroană.

Carolina Lekker se pregătește să participe la concursul Miss Bumbum 2022, însă recent a incendiat rețelele de socializare când a mărturisit că nu face cardio în pregătirea sa, ea dezvăluind că a început “dieta sexuală”, care constă în întreținerea de relații intime de mai multe ori pe zi, potrivit NewYorkPost.com.

Sexul în exces poate duce la infecții ale tractului urinar

“Pentru a arde calorii, am început dieta sexuală. Este vorba de cinci ore de sex pe zi, cel puțin patru zile pe săptămână. Vreau să slăbesc 13 kilograme. Pierdem o mulțime de calorii făcând sex. În plus, este un lucru normal, care este bun pentru sănătate. Așa că am combinat plăcerea cu exercițiile fizice pentru a mă pregăti și mai mult pentru marea finală”, a comentat recent modelul stabilit în Spania.

Deși aceasta este partea cea mai frapantă a dietei sale, nu este totul: “Am evitat băuturile răcoritoare, excesul de alcool, produsele lactate și alimentele grase. Mănânc mai multă ciocolată neagră, banane, ouă și miere”, a adăugat ea.

A provocat controverse în trecut

Potrivit Healthline, sexul în exces poate duce la infecții ale tractului urinar, inflamații sau umflături, dureri sau amorțeală, iritații, dureri în timpul actului sexual și tensiune musculară. Dar influencerul susține că face totul cu mare atenție și că ia și pauze. “Duminica este aproape o zi sfântă, nu fac nimic. În celelalte zile, alternez zilele libere pentru a-mi odihni corpul”, a spus Lekker.

În zilele sale libere, Lekker se ocupă și de demascarea escrocilor.

“Mai întâi îi contactez pe bărbați pe Instagram și aștept să îmi răspundă. Continui să discut până când conversația escaladează și apoi îi anunț pe partenerii lor despre ce s-a întâmplat”, a spus ea.

Ea percepe până la 2.000 de dolari pentru acest serviciu, pe care îl numește “dovadă de loialitate”. Lekker a folosit banii pentru a plăti operații estetice care au costat peste 150.000 de dolari, în încercarea de a avea “cel mai scump corp de pe Instagram”.

15 fete se luptă pentru premiul de 22.000 de dolari. Cinci dintre ele vor fi premiate, iar una va fi încoronată Miss BumBum 2022 şi va primi 22.000 de dolari în contracte publicitare. Concursul se organizează anual, în Brazilia, din 2011, iar în competiţie intră 27 de fete, fiecare reprezentând câte un stat brazilian.

Acum, în finală au mai rămas doar 15, iar Carolina are cel mai mic fund. Restul concurentelor au toate posterioare peste 100 de cm, iar cel mai mare aparţine unui model care reprezintă statul Mato Grosso: Laysa Padovani are un fund de 115 cm.

citește și...