Modelul Claudia Neghină va face parte din echipa „Vorbește lumea”, de la PRO TV. ”Va fi ceva liber. Eu sper să devin, așa, ca o motivație pentru cei care se uită la noi”

04.02.2022, 16:54

Pro Tv își mărește echipa! Claudia Neghină va face parte din echipa „Vorbește lumea”, de la PRO TV. Vedeta va fi colegă cu Adela Popescu, Bogdan Ciudoiu și Shurubel. Modelul va avea propria rubrică, ce va fi difuzată în fiecare vineri. Ce va prezenta vedeta

Claudia Neghină a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu câteva luni, la vârsta de 39 de ani. Claudia Neghină a născut pe 21 aprilie primul ei copil, o fetiță, pe care a numit-o Sofia. După naștere, fotomodelul este în formă pentru a fi aproape de public, așa cum făcea inainte de a se dedica vieții de familie

Așadar, Claudia Neghina se alătură trustului de presă Pro Tv. Anunțul a fost făcut de vedetă, care va face parte din echipa emisiunii Vorbește lumea, relatează fanatik.ro.

Vedeta va avea propria rubrică la PRO TV

Telespectatorii se vor bucura să o urmărească în fiecare vineri și vor primi sfaturi pentru un stil de viață sănătos.

„Va fi o rubrică de lifestyle, despre sănătate. O să vin cu sfaturi despre cum ne putem întreține, ce exerciții să facem. Vin și cu rețete. Adică, va fi ceva liber.  Eu sper să devin, așa, ca o motivație pentru cei care se uită la noi. Dacă pot să schimb măcar 5% din obiceiurile lor. Să-i îndemn să facă mai mult sport, să ducă un stil de viață sănătos, să fie fericiți, înseamnă că mi-am făcut treaba”, a dezvăluit Claudia Neghină.

Claudia Neghină a devenit mamă la vârsta de 39 de ani

Claudia Neghină a anunțat că a fost cea mai frumoasă zi din viața sa, după ce a născut

„Cea mai frumoasă zi din viața mea: astăzi, la 8:00, a venit pe lume prințesa mea, Sofia! Nu există cuvinte să descriu ceea ce simt, efectiv nu m-aș dezlipi de ea…și sentimentul este reciproc! Vă mulțumesc tuturor pentru frumoasele gânduri, suntem bine și sănătoase amândouă’, a anunțat ea pe rețelele de socializare.

Cine este Claudia Neghină

Claudia Neghină, în vârstă de 40 de ani, a fost unul dintre cele mai apreciate manechine din România și renumit model internațional. În 2006, blonda a fost desemnată cel mai bun model al anului la Bucharest Fashion Week, iar în 1999 a câștigat titlul Top Model România.

citește și...