Claudia Neghină a născut o fetiță sănătoasă! Ce nume a ales fotomodelul pentru micuță

23.04.2021, 09:37
Claudia Neghină a născut o fetiță sănătoasă! Ce nume a ales fotomodelul pentru micuță
Claudia Neghină a născut o fetiță sănătoasă! Ce nume a ales fotomodelul pentru micuță

Claudia Neghină este în culmea fericirii, după ce a adus pe lume o o fetiță perfect sănătoasă! Fotomodelul a publicat pe rețelele de socializare primele imagini cu micuța sa. 

Pe 21 aprilie, Claudia Neghină a devenit mamă pentru prima oară. Modelul a născut o fetiță perfect sănătoasă la o clinică privată din Capitală.

‘Cea mai frumoasă zi din viața mea: astăzi, la 8:00, a venit pe lume prințesa mea, Sofia! Nu există cuvinte să descriu ceea ce simt, efectiv nu m-aș dezlipi de ea…și sentimentul este reciproc! Vă mulțumesc tuturor pentru frumoasele gânduri, suntem bine și sănătoase amândouă’, a anunțat ea pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Claudia Neghina (@neghinaclaudia)

Cum a aflat că este însărcinată

La începutul acestui an, Claudia Neghină a anunțat că este însărcinată pentru prima oară. Modelul de 39 de ani a profitat de ziua sa de naștere pentru a mărturisit că este gravidă.

A aflat de sarcină abia în 19 săptămâni, fără să se confrunte cu stări de rău sau grețuri.

‘Până la 22 de săptămâni nu s-a văzut deloc sarcina. Am avut o burtică destul de mică. Acum a început să explodeze, pentru că am aproape șapte luni. M-am simțit tot timpul foarte bine. Am avut o sarcină ușoară. Sper să fiu activă până aproape de momentul nașterii. Nu am avut niciun simptom, nu mi-a fost rău, nu am avut pofte și grețuri, nu am știut că sunt însărcinată. Jumătate din sarcină am trecut ușor. Eu am un stil de viață sănătos de mai bine de 15 ani.

Acest lucru a influențat foarte mult. Este cea mai mare prostie să mănânci pentru doi. Dimineața mânănc întotdeauna proteine, gen ouă, avocado, pâine de secară. Beau apă pe stomacul gol să mă hidratez. Înainte nu consumam lapte, dar acum simt că îmi cere organismul. Recunosc, mă mai trezesc noaptea să mai ronțăi ceva, mere, iaurt grecesc sau mandarine. Nu mănânc prostii’, a explicat Claudia Neghină, în direct, la Antena 1.

 

citește și...