Claudia Neghină este însărcinată! Cum a aflat că va aduce pe lume o fetiță

04.01.2021, 13:43
Claudia Neghină este însărcinată! Cum a aflat că va aduce pe lume o fetiță
Claudia Neghină este însărcinată! Cum a aflat că va aduce pe lume o fetiță

Claudia Neghină este însărcinată! Fotomodelul în vârstă de 39 de ani a anunțat că va aduce pe lume un copil la emisiunea ‘Vorbește lumea’, de la PRO TV. 

Claudia Neghină este gravidă! Modelul a anunțat că va deveni mămică în primăvara acestui an. Chiar în ziua în care a împlinit 39 de ani, aceasta a povestit că a aflat că este însărcinată abia la 19 săptămâni.

Claudia Neghină este însărcinată

Ea a dezvăluit modul incredibil în care a aflat că va aduce pe lume o fetiță. Claudia Neghină a participat la o ședință foto, iar o prietenă i-a atras atenția că are burtică, însă blondina a spus că este puțin balonată.

Claudia Neghină a mers la doctor și a aflat că este însărcinată în șase luni. Ea va naște o fetiță în aprilie 2021. Claudia a explicat că și-ar dori ca micuța să se numească Sofia.

‘Eram însărcinată și data trecută când am venit aici, dar am preferat să țin secret. Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată. Eu aveam ceva probleme. Am observat că nu mi-a mai venit menstruația, dar am pus situația pe seama acestor probleme. Într-adevăr, singura stare similară este că am fost irascibilă și mâncam un pic mai mult. Eu, făcând atâta sport, am văzut că mi se acoperă pătrățelele. La o ședință foto chiar mi-a zis o prietenă că sunt însărcinată. Eu i-am zis ca sunt puțin balonată, apoi ea mi-a spus că aia nu e burtă de balonată.

Ce a declarat Claudia Neghină despre sarcină

A doua zi m-am dus la control și mi-a zis medicul. Eu zic ca e o minune de la Dumnezeu. Pentru mine, a fost o certitudine. Am cerut universului să mi se întâmple ceva, să fie o schimbare. Nu am avut nicio pretenție și uite că a decis ceea ce nu mă așteptam. Am zis și că e o binecuvântare, că tatăl meu a murit anul trecut. Mama mea e acum cea mai fericită. Are și o preocupare acum cu bebelușul. Tot timpul mi-au plăcut copii, însă niciodată nu am avut instinct matern. Am presimțit că am o fetiță.

Eu cum meditez și cred în spiritualitate i-am visat numele când am aflat că o să am o fetiță, anume Sofia. Am luat 1,4 kilograme de la început până acum. Nu m-am gândit, însă, cum să amenajez camera, dar consider că va veni de la sine. Nu vreau să fiu obsedată. Nici cu copilul. Bine, zic eu, văd după ce vine pe lume’, a povestit Claudia Neghină la ”Vorbește lumea”.

citește și...