Model OnlyFans, atac dur la adresa iubitei lui Cristiano Ronaldo: “Ar trebui să fie recunoscătoare că nu mai lucrează ca vânzătoare

18.12.2022, 14:14

Georgina Rodriguez pare să-și facă din ce în ce mai mulți dușmani pe zi ce trece. Mai întâi sora ei, iar acum un model OnlyFans pe nume Paola Saulino, care a răbufnit împotriva cunoscutei partenere a lui Cristiano Ronaldo. “Ea trebuie doar să-i mulțumească lui Ronaldo pentru că nu este vânzătoare”, a răbufnit ea.

Georgina Rodríguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, i-a luat apărarea în repetate rânduri iubitului ei, iar acum a fost criticată dur de modelul OnlyFans Paola Saulino.

Modelul de la OnlyFans Paola Saulino a ironizat-o dur pe Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo. Potrivit lui Saulino, Rodriguez se crede o expertă în fotbal pentru că este iubita lui Ronaldo, relatează dailystar.co.uk.

“Ea trebuie doar să-i mulțumească lui Ronaldo pentru că nu este vânzătoare”

“Prefer umilința mamei jucătorului marocan decât atitudinea arogantă și arogantă a lui Rodriguez”, a explicat Saulino.
În plus, Paola crede că influencerul îi datorează multă faimă partenerului său.

“Ea trebuie doar să-i mulțumească lui Ronaldo pentru că nu este vânzătoare”, a răbufnit ea.

Rodriguez l-a criticat pe căpitanul portughez, Fernando Santos,

“Acum vrea să vorbească despre fotbal comentând alegerile antrenorului Portugaliei, ca și cum ar ști despre tactici și formații”.

Rodriguez și-a atras mânia lui Saulino pentru că săptămâna trecută a intrat pe Instagram pentru a-l critica pe căpitanul portughez, Fernando Santos, în prezent exmatriculat, pentru că l-a lovit pe Ronaldo la meciurile Portugaliei la Cupa Mondială.

Saulino este cunoscut pentru fosta sa poveste de dragoste cu un fotbalist de la Chelsea. Modelul OnlyFans își câștigă existența vânzând poze picante și are deja 67.000 de urmăritori pe Instagram

Faitelson îl atacă pe Cristiano Ronaldo… și pe Georgina!

În cadrul unei emisiuni cu Jose Ramon Fernandez, Luis Garcia și Christian Martinoli, Faitelson a intervenit atunci când s-a spus că Cristiano a fost tratat rău și a fost pusă sub semnul întrebării.

“Dar cine l-a tratat rău? Pentru numele lui Dumnezeu! Jose Ramon, dacă nu știa să joace fotbal, făcea fețe de fiecare dată când era scos de pe teren”, a spus el.

citește și...