“Biserica nu are nevoie de camere de luat vederi”. Georgina Rodriguez, dur criticată pentru ținuta purtată la vizita Sanctuarului din Fatima

25.08.2022, 15:19

Partenera lui Cristiano Ronaldo a fost criticată pe rețelele de socializare pentru ținuta pe care a purtat-o în timpul vizitei spirituale. “Biserica este un loc pentru a mulțumi și a te ruga, nu pentru a te da în spectacol” , a comentat un internaut. Georgina Rodriguez a făcut o vizită la locul sfânt de la Fatima, în Portugalia, la șase luni de la pierderea devastatoare a unuia dintre gemenii ei. Tânăra de 28 de ani s-a alăturat pelerinilor și altor credincioși religioși cu ocazia vizitei sale din weekend în locul unde se spune că Fecioara Maria ar fi apărut celor trei copii în urmă cu mai bine de 100 de ani.

O nouă controversă pentru Georgina Rodriguez. Modelul, influencerul și antreprenorul, dar și partenera lui Cristiano Ronaldo, provoacă controverse în legătură cu look-ul ales pentru a vizita Sanctuarul Fatima din Portugalia. Tânăra în vârstă de 28 de ani este foarte credincioasă, la fel ca și fostul jucător de la Juventus, iar după ce a pierdut copilul pe care îl aștepta în urmă cu câteva luni, a mers într-un loc sacru pentru a căuta alinare și sprijin.

“Continuă să-mi ghidezi și să-mi luminezi calea, Fecioară ,” a scris Georgina Rodriguez pe Instagram, unde a postat câteva imagini de la vizita sa spirituală.

Georgina Rodriguez, dur criticată pe rețelele de socializare

Georgina Rodriguez a optat pentru un alb total: albul a fost întotdeauna culoarea purității și a spiritualității. Rochie mulată care i-a pus în evidență formele senzuale și cu o crăpătură la spate. Eșarfă și geantă de la Chanel, iar la picior papuci albaștri confortabili de la Hermes.

În opinia multora, Georgina Rodriguez a ales un look nepotrivit, deloc conform cu un loc precum Sanctuarul de la Fatima, unde cuvintele de ordine ar trebui să fie austeritate și simplitate. “Biserica este un loc pentru a mulțumi și a te ruga, nu pentru a te da în spectacol” , a comentat un utilizator. “Publicitate subliminală pentru Chanel în Biserică ,” a glumit altcineva.

“Biserica nu are nevoie de camere de luat vederi”

Ținuta Georginei Rodriguez ‘s la Sanctuarul de la Fatima nu este cea mai ieftină. Geanta Chanel costă peste 8 mii de euro, în timp ce eșarfa costă “doar” 450 de euro. Sandalele sunt și ele scumpe: prețul lor este de aproximativ 2 mii de euro. Prea mult în opinia multor internauți.

Există persoane care nu au apreciat alegerea de a împărtăși pe rețelele de socializare un moment atât de intim și rezervat precum rugăciunea. Moment care, printre altele, a fost filmat de niște camere de luat vederi pentru noul sezon din Soy Georgina , documentarul difuzat pe Netflix care povestește viața privată a lui Rodriguez.

“Biserica nu are nevoie de camere de luat vederi ,” a reiterat un urmăritor, primind sprijinul altor catolici fervenți. Mulți au considerat, de asemenea, că alegerea de a purta o rochie cu o crăpătură și apoi de a-și acoperi capul cu o eșarfă este contradictorie. Pentru moment, persoana în cauză a preferat să nu răspundă criticilor.

citește și...