Mitică Popescu, la 85 de ani. ”N-am făcut la nimeni rău, n-am vorbit pe nimeni de rău”

01.12.2021, 13:53
Mitică Popescu, la 85 de ani. ”N-am făcut la nimeni rău, n-am vorbit pe nimeni de rău”
Mitică Popescu, la 85 de ani. ”N-am făcut la nimeni rău, n-am vorbit pe nimeni de rău”

Mitică Popescu, unul dintre cei mai îndrăgiți actori români, a ajuns la vârsta de 85 de ani. Celebrul artista a vorbit, în cadrul unui interviu, despre viața sa din prezent. ”N-am făcut la nimeni rău, n-am vorbit pe nimeni de rău”, a declarat acesta. De asemenea, Mitică Popescu a făcut dezvăluiri legate de ziua sa de naștere.

Mitică Popescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din țara noastră. De-a lungul anilor, acesta a încântat publicul cu rolurile interpretate în filme și pe scenă. Mitică Popescu poate fi văzut la TVR2, unde prezintă emisiunea ”D’ale lu’ Mitică”. În plan personal, Mitică Popescu a fost căsătorit cu regretata actriță Leopoldina Bălănuță, în perioada 1977-1998.

În data de 30 noiembrie, Mitică Popescu a împlinit 85 de ani, deși în buletin figurează ca fiind născut în data de 2 decembrie. Renumitul actor a acordat un interviu pentru click.ro în care a vorbit despre viața sa din prezent.

Mitică Popescu, la 85 de ani. ”În viața mea mi-am văzut de treabă și nu am avut suflet rău”

”La vârsta mea mă simt bine, Slavă lui Dumnezeu. După aproape 45 de ani de muncă, cum aș putea să mă simt? Am primit foarte multe telefoane, urări, ceea ce mă bucură mult, am iubit oamenii și ei mă iubesc pe mine. N-am făcut la nimeni rău, n-am vorbit pe nimeni de rău. În viața mea mi-am văzut de treabă și nu am avut suflet rău. Îmi doresc să fim sănătoși, să fim liniștiți, să scăpăm de cele rele care se anunță. Și, dacă s-o putea, să mă revăd cu cei dragi, publicul meu”, a declarat Mitică Popescu pentru sursa mai sus-menționată.


“Mama mi-a spus că m-am născut de Sfântul Andrei, însă tata a fost la primărie să mă declare pe data de 2 decembrie. Probabil că era și el bucuros că are un flăcău și o fi petrecut cu vreun prieten. Știți cum erau pe vremurile acelea, iernile foarte grele și nu puteai ajunge să declari copilul în acte mai repede. Și regretata mea soție la fel, a fost declarată mai târziu de către părinți. Ea îmi povestea că s-a născut în noaptea de 21 spre 22 noiembrie când se schimbau zodiile, dar în zilele acelea a fost un viscol și o iarnă atât de grea în satul Hăulișca, din Vrancea, că abia pe data de 10 decembrie a ajuns la primărie”, a mai spus binecunoscutul actor.

citește și...