Cum s-a descurcat actorul Mitică Popescu în pandemie. ””Eu am stat în casă luni de zile”

03.06.2021, 14:09
Cum s-a descurcat actorul Mitică Popescu în pandemie. ””Eu am stat în casă luni de zile”
Cum s-a descurcat actorul Mitică Popescu în pandemie. ””Eu am stat în casă luni de zile”

Renumitul actor Mitică Popescu, în vârstă de 84 de ani, a explicat cum s-a descurcat pe duurata pandemiei.

Actorul Mitică Popescu, prezentatorul emisiunii ”D’ale lu’  Mitică” de la TVR 2, a vorbit, pentru impact.ro, despre perioada de pandemie de coronavirus. Renumitul artist a explicat că a preferat să stea în casă timp de mai multe luni, pentru a se proteja. ”Eu am stat în casă luni de zile, ca să mă protejez. O perioadă, cumpărăturile mi le făcea altcineva, mi le lăsa la ușă. Foarte rar ieșeam și eu din casă, strict necesar, mai mult la doctor și la magazine, când aveam nevoie de ceva. Am respectat restricțiile, am purtat mască”, a spus Mitică Popescu.


Artistul a mărturisit că îi place să iasă la terasă cu prietenii, iar de curând s-a revăzut cu bunul său prieten, actorul Valentin Teodosiu. ”În rest, eu nu mai beau de mulți ani, dar îmi face plăcere să ies la aer curat, la terase, sau în alte locuri, cu prietenii mei, la un pahar de bere fără alcool, de vorbă. Așa m-am revăzut și cu Valentin Teodosiu și m-am bucurat enorm. Am petrecut câteva ore împreună. Suntem prieteni foarte buni, ne cunoaștem de ani de zile, am jucat împreună și ne face mare plăcere să ne întâlnim. Eu nu-i consider rivali pe colegii mei mai tineri. Ne leagă o amiciție frumoasă”, a mai declarat Mitică Popescu.

1.078.338 de cazuri de COVID-19 în România

Alte 196 de cazuri de COVID-19 au fost raportate în  România în ultimele 24 de ore. Bilanțul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 1.078.338. În ultima zi au fost raportate 83 de decese, relatează Hotnews.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 1.929. Dintre acestea, 365 sunt internate la terapie intensivă. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 7.945.521 de teste RT-PCR și 1.190.914 teste rapide antigenice.

Pe teritoriul României, 4.884 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 2.376 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 27.003 persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 34 de persoane.

citește și...