Ce face actorul Mitică Popescu la 84 de ani. Artistul a dat amănunte despre viața sa

01.09.2021, 10:54
Ce face actorul Mitică Popescu la 84 de ani. Artistul a dat amănunte despre viața sa
Ce face actorul Mitică Popescu la 84 de ani. Artistul a dat amănunte despre viața sa

Renumitul actor Mitică Popescu, în vârstă de 84 de ani, a dat detalii despre viața sa din prezent. Îndrăgitul artist a vorbit despre starea sa de sănătate, despre ce a făcut în această vară și a povestit despre tabieturile pe care le are. Mitică Popescu a mai declarat că deocamdată nu a început filmărle pentru emisiunea pe care o are la TVR2.

Mitică Popescu este unul dintre cei mai cunocuți și apreciați actori din țara noastră. De-a lungul anilor, acesta a încântat publicul cu rolurile interpretate în filme și pe scenă. Mitică Popescu poate fi vpăzut la TVR2, unde prezintă emisiunea ”D’ale lu’ Mitică”. În plan personal, Mitică Popescu a fost căsătorit cu regretata actriță Leopoldina Bălănuță, în perioada 1977-1998.

Mitică Popescu a povestit, pentru playtech.ro, cum a fost această vară pentru el.  De asemenea, a vorbit despre starea sa de sănătate, dar și despre tabieturile pe care le are.  “Vara aceasta m-am relaxat ca tot omul în Delta Dunării, am fost în Grecia, mai o plimbare și tot așa. Filmările la emisiune nu le-am început încă, cel mai probabil din luna septembrie, o să revenim”, a declarat renumitul actor.

Ce face actorul Mitică Popescu la 84 de ani.  ”Singurul lucu care mă supără sunt oamenii care devin pe zi ce trece din ce în ce mai răi”

Despre starea sa de sănătate, actorul a spus: “Sunt bine, sănătos, am consumat toată vara apă, cafea și bere fără alcool. De mai bine de 50 de ani beau cafea dimineața pe stomacul gol după care mănânc o banană. Plus că mă plimb aproape zilnic, pe jos, prin parcul Herăstrău. Doar atunci când nu plouă stau în casă, în rest fac mișcare”.

„Nu mă supără nimic din punct de vedere medical, sunt sănătos. Singurul lucu care mă supără sunt oamenii care devin pe zi ce trece din ce în ce mai răi. Nu am stat să fac o analiză de ce și cum se întâmplă asta și de unde vine răutatea aceasta, dar bănuiesc că din cauza pandemiei, de aici pornește totul”, a mai declarfat Mitică Popescu pentru sursa anterior citată.

citește și...