Misty se lasă pe mâna esteticianului. ”Îmi doresc o intervenție chirurgicală sau poate două”

10.05.2021, 14:21
Misty se lasă pe mâna esteticianului. ”Îmi doresc o intervenție chirurgicală sau poate două”
Misty se lasă pe mâna esteticianului. ”Îmi doresc o intervenție chirurgicală sau poate două”

Misty, partenera de viață a lui Keo, a vorbit despre intervențiile estetice.

Misty a dezvăluit că și-a făcut recent o intervenție la nivelul feței, pentru a scăpa de un rid de expresie. De asemenea, artista a afirmat că vrea să se lase pe mâna esteticianului pentru a-și pune implanturi mamare, însă a ținut să precizeze că va amâna această intervenție dacă va rămâne din nou însărcinată.

„Acest rid dintre sprâncene era foarte pronunțat, mă deranja, și mi se părerea că îmi punea mulți ani în plus. Mi l-a rezolvat doamna doctor. Într-un viitor îmi doresc o intervenție chirurgicală sau poate două. Am zis că dacă o să mai am un bebe, o am, dar dacă nu, aș vrea implant mamar într-un viitor apropiat sau îndepărtat. O viață avem, nu?”, a explicat Misty la o emisiune TV, citată de spynews.ro.

Misty are o fetiță din povestea de dragoste cu Keo

Misty formează o familie fericită alături de Keo și de copilul lor. În luna decembrie a anului 2017, Misty, partenera de viață a muzicianului Keo, a adus-o pe lume pe fetița cuplului, Arya Violette. Misty, pe numele său real Alexandra Pavel, este cea alături de care Keo și-a format o familie după despărțirea cu scandal de cântăreața Andreea Bălan.

Deși se înțeleg perfect, Misty și Keo nu sunt căsătoriți. Cântăreața a mărturisit că își dorește să facă nuntă și să fie mireasă. ”Ce ne leagă pe noi e mai mult decât acel act la care nu ținem neapărat. Acum bineînțeles că și eu ca oricare altă femeie îmi doresc să îmbrac acea rochie albă frumoasă de mireasă, mi-aș dori să facem o ceremonie și o mică petrecere, nimic extraodinar. Tot ceva discret, între noi, familie și apropiați”, a declarat Misty.

Misty a povestit recent cum a început povestea de dragoste dintre ea și Keo. ”Eram puștoaică, aveam 17 ani spre 18, iar la vremea aceea jucam într-un serial pentru un post de televiziune și eram invitată la o emisiune. În acea emisiune era și Keo care cânta. Mai mult el pot să spun că a făcut primul pas, eu n-aș fi îndrăznit.  Și la un moment dat a trimis toboșarul lui de la vremea aceea să-mi ceară numărul lui de telefon. Îl știam pe Keo, eram fană! Toată lumea îl știa. Toată lumea îl știa pe bărbatul misterios venit de la Geneva, eram îndrăgostită”, a dezvăluit artista.

citește și...