Misty l-a aniversat pe Keo. ”Prietenul meu cel mai bun, stâlpul și echilibrul meu, cel mai minunat și perfect om”

21.06.2020, 14:16
Misty l-a aniversat pe Keo. ”Prietenul meu cel mai bun, stâlpul și echilibrul meu, cel mai minunat și perfect om”
Misty l-a aniversat pe Keo. ”Prietenul meu cel mai bun, stâlpul și echilibrul meu, cel mai minunat și perfect om”

În data de 21 iunie, Keo își aniversează ziua de naștere. Muzicianul a împlinit 42 de ani și a fost sărbătorit în familie.

În luna decembrie a anului 2017, Misty, partenera de viață a muzicianului Keo, a adus-o pe lume pe fetița cuplului, Arya Violette. Misty, pe numele său real Alexandra Pavel, este cea alături de care Keo și-a format o familie după despărțirea cu scandal de cântăreața Andreea Bălan. Duminică, 21 iunie 2020, Keo și-a aniversat ziua de naștere și a fost sărbătorit de iubita sa.

Misty a făcut o declarație plină de dragoste pentru cel care îi este partener de viață și împreună cu care are un copil.

”A mai trecut un an în viața ta… un an încărcat cu iubire și momente de fericire copleșitoare alături de copilul nostru minunat… Îți doresc sănătate iubitul meu, soțul meu, prietenul meu cel mai bun, stâlpul și echilibrul meu, cel mai minunat și perfect om, bărbat și, mai presus de orice, cel mai bun tătic din lume! Te iubesc, te apreciez și te admir dintotdeauna și pentru totdeauna și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare clipă pentru noi 3 ?? La mulți ani cu toată dragostea, tati! Alexa & Arya. ? KEO”, a transmis Misty de ziua de naștere a lui Keo.

Ce spune Keo despre căsătoria cu Misty

Keo a fost întrebat dacă plănuiește să se însoare cu Misty. Acesta a mărturisit că deși nu sunt căsătoriți oficial, atât el, cât și partenera lui de viață se smt ca fiind mai mult decât căsătoriți.

„O să ajungem și acolo, dar deja noi suntem mai mult decât căsătoriți. E doar o chestiune de timp, de organizare. (…) „Suntem ca și căsătoriți, practic. Suntem mai mult decât căsătoriți. Suntem căsătoriți sufletește”, a declarat Keo la Antena Stars.

Artistul a afirmat că sentimentele dintre el și Misty sunt mai puternice decât un act de căsătorie.

„Nu am făcut încă chestiile astea administrative. Urmează. Dar repet, suntem o familie. Suntem mai mult decât căsătoriți. Ce ne ține împreună pe noi e de 100 de ori mai puternic în momentul de față decât o hârtie. Și hârtia aia va urma oricum când reușim să ne organizăm”, a adăugat el.

citește și...