Ce a pățit Misty la scurt timp după ce a devenit mămică. ”Am plâns și m-am speriat destul de tare”

17.02.2020, 09:07
Ce a pățit Misty la scurt timp după ce a devenit mămică. ”Am plâns și m-am speriat destul de tare”
Ce a pățit Misty la scurt timp după ce a devenit mămică. ”Am plâns și m-am speriat destul de tare”

Cântăreața Misty, pe numele său real Alexandra Pavel, a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat după ce a devenit mămică.

În luna decembrie a anului 2017, Misty, partenera de viață a muzicianului Keo, a adus-o pe lume pe fetița cuplului, Arya Violette. Misty este cea alături de care Keo și-a format o familie după despărțirea cu scandal de cântăreața Andreea Bălan.

Misty a povestit, pentru wowbiz.ro, despre una dintre problemele cu care s-a confruntat la scurt timp după naștere. Artista a mărturisit că s-a speriat când a constatat că îi cade foarte mult păr.

”Mi-a căzut mult păr, la scurt timp după naștere… cred că a durat vreo săptămână așa. Am plâns și m-am speriat destul de tare pentru că nu îmi căzuse niciodată părul și dintr-odată pierdeam foarte mult… din fericire, a trecut foarte repede acest episod și nu am apucat să o iau razna. Dar am citit că se întâmplă frecvent astfel de cazuri și sunt aparent normale. Părul se regenerează rapid în timpul sarcinii ca apoi să pierzi un sfert după naștere”, a spus ea pentru sursa menționată.

Misty este foarte fericită că silueta sa nu a suferit modificări după ce a devenit mămică.

”Sunt la fel de suplă că înainte de sarcină, niciun kilogram în plus sau în minus… și am mâncat și mănânc mult pentru că sunt o gurmandă. Parcă înainte de sarcină mai acumulam câteva kilograme dacă întreceam puțin măsură și nu eram puțin atentă cu ce și cât mâncăm. Acum cred că s-a schimbat complet metabolismul, arderile sunt mult mai rapide. La sală nu am mers, la saloane de remodelare corporală nu… singurul sport este alergatul după Arya care este un copil extrem de activ. Fiica mea este antrenorul meu personal care mă menține mereu în formă!”, a adăugat artista.

citește și...