Misty s-a lăsat pe mâna esteticianului. Ce intervenție și-a făcut

24.06.2020, 10:33
Misty s-a lăsat pe mâna esteticianului. Ce intervenție și-a făcut
Misty s-a lăsat pe mâna esteticianului. Ce intervenție și-a făcut

Misty, partenera de viață a lui Keo, a recus la medicul estetician. Vedeta a explicat ce intervenție și-a făcut.

Misty a vorbit, în mediul online, despre intervențiile estetice, afirmând că a fost întrebată adeseori ce părere are despre acestea.Ea a afirmat că a fost de acord dintotdeauna cu mici retușuri.

”Mi s-a cerut de multe ori părerea în legătură cu acest subiect și am spus mereu că sunt pentru orice ne-ar ajută să ne simțim mai bine în pielea noastră, respectând bineînțeles proporțiile și alegând echilibrul, niciodată ridicolul. Așa că da, am fost întotdeauna pentru mici retușuri, atunci când simți nevoia sau când într-adevăr este cazul, deși până acum nu făcusem încă niciun astfel de pas, în primul rând și de teama unui rezultat negativ, neplăcut și nenatural.

Este cunoscut faptul că mămicile tind să se neglijeze atunci când aleg să stea acasă și să se ocupe doar de copilul lor. Acest lucru l-am făcut și eu mult timp după cum bine știți, pentru că am mai vorbit despre asta.

Și simțeam nevoia unui astfel de retuș, de ceva timp, dar nu m-am grăbit nici cu decizia și nici cu alegerea făcută, ceea ce va sfătuiesc și pe voi să faceți! Să nu vă grăbiți niciodată!

Am analizat și m-am documentat mult înainte de a face acest pas și mă bucur nespus că nu m-am grăbit pentru că rezultatul este cel pe care mi-l doream. Unul extrem de natural și de plăcut!”, a spus arrtista.

Și-a injectat acid hialuronic în buze

Misty a explicat că și-a injectat acid hialuronic în buze, însă e vorba de o cantitate mică despre care spune că ajută la hidratarea buzelor.

”O cantitate mică de acid hialuronic nu are putere de volumizare a buzelor, ci doar de hidratare. Ceea ce mi-am făcut eu. Vorbim de volum al buzelor atunci când se injectează minim un 1 ml de acid. 

Acidul hialuronic e hidrofil, adică atrage apa în țesuturi. Cu cât noi bem mai multă apă, ne hidratăm, buzele vor fi mai hidratate și astfel și acidul hialuronic rămâne mai mult în țesuturi,respectiv în mucoase, în cazul buzelor.

De asemenea am optat și pentru un tratament facial, tratament care chiar a fost o încântare pentru mine , așa că îmi permit să vi-l recomand!”, a afirmat ea.

Misty și Keo s-au mutat în casă nouă înainte de izolare

În luna decembrie a anului 2017, Misty, partenera de viață a muzicianului Keo, a adus-o pe lume pe fetița cuplului, Arya Violette. Misty, pe numele său real Alexandra Pavel, este cea alături de care Keo și-a format o familie după despărțirea cu scandal de cântăreața Andreea Bălan.

Cu trei săptămâni înainte de izolarea la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus, Misty și Keo s-au mutat în casă nouă.

„Ne-am descoperit într-un nou cadru. Am reușit să ne mutăm cu trei săptâmâni înainte de izolare la casă nouă și practic ne-am ocupat de casa nouă. Tot timpul e ceva de făcut. Și nu reușești niciodată să faci tot că te iei cu altele. Mai avem un pic de amenajat, mai trebuie să mai dăm de echipele de muncitori care, și ei la rândul lor sunt de acasă, dar în mare suntem ok”, a declarfat Keo la TV, potrivit revistei Viva.

 

citește și...