Andreea Bălan știe ce vrea. ”Sunt convinsă că voi găsi iubirea”

17.06.2020, 12:36
Andreea Bălan știe ce vrea. ”Sunt convinsă că voi găsi iubirea”
Andreea Bălan știe ce vrea. ”Sunt convinsă că voi găsi iubirea”

Cântăreața Andreea Bălan a mărturisit că este convinsă că va apărea din nou iubirea în viața sa.

Andreea Bălan a intrat în direct la emisiunea ”Showbiz Report”, prezentată de Andrei Ștefănescu și Majda la Antena Stars.

Printre altele, vedeta a dezvăluit că cel mai mult își dorește ca ea, fetițele sale și mama ei să fie sănătoase.

Artista a vorbit și despre viața sa sentimentală, afirmând că este convinsă că va găsi din nou iubirea, după separarea de actorul George Burcea.

”Sunt convinsă că voi găsi iubirea și liniștea și pe alt plan”, a declarat Andreea Bălan, potrivit spynews.ro.

Are o carieră impresionantă

Andreea Bălan are o carieră de succes în spate. Vedeta a debutat în televiziune în anul 1994, în cadrul programului ”Ba Da, Ba Nu”. A devenit cunoscută ca membră a trupei Andre, în cadrul căruia a activat între anii 1998 și 2001 și a lansat 7 albume, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea formației Andre, lansează pe 23 iunie 2002 primul album solo. Au urmat alte albume care s-au bucurat de succes.De-a lungul anilor, Andreea Bălan a participat la numeroase emisiuni de televiziune. Este recunoscută pentr show-urile de dans foare spectaculoase pe care le face în spectacolelel sale.

În plan personal, Andreea Bălan a avut o relație de lungă durată cu muzicianul Keo, de care s-a separat cu mare scandal. Și-a format o familie alături de actorul George Burcea, însă mariajul lor a ajuns la final din cauza neînțelegerilor în cuplu. Din căsnicia celor doi au rezultat două fetițe, Ella și Clara.

Mama sa o ajută cu creșterea fetițelor

Andreea Bălan a vorbit despre sacrificiile făcute de mama sa, pentru a o putea ajuta în creșterea familiei sale.

”Mama. Și-a schimbat viața din momentul în care s-a născut Ella. A renunțat la serviciu, a ieșit la pensie anticipat și s-a mutat la București într-un apartament pe care i l-am oferit aici, lângă casa noastră și a fost în fiecare zi aici alături de noi, să ne ajute la creșterea Ellei”, a declarat vedeta.


S-a mutat cu ea după ce artista s-a separat de George Burcea

Mama Andreei Bălan s-a mutat acasă la vedetă după ce aceasta s-a separat de George Burcea.

”De când ne-am separat, ea s-a mutat în casă cu mine și are grijă împreună cu mine de fete. Este foarte greu să ai doi copii – grijile, atenția și tot ceea ce ține de întreținere sunt mari adesea și este nevoie de cât mai mult personal. Avem și o bonă care vine dimineața, iar în restul timpului sunt eu cu mama”, a mai afirmat vedeta.

citește și...