Misty, detalii din relația cu Keo. ”E ușor frustrant, se creează o presiune”

20.06.2021, 12:18
Misty, detalii din relația cu Keo. ”E ușor frustrant, se creează o presiune”
Misty, detalii din relația cu Keo. ”E ușor frustrant, se creează o presiune”

Misty a vorbit despre relația sa cu muzicianul Keo, împreună cu care are o fetiță.

Misty formează o familie fericită alături de Keo și de copilul lor. În luna decembrie a anului 2017, Misty, partenera de viață a muzicianului Keo, a adus-o pe lume pe fetița cuplului, Arya Violette. Misty, pe numele său real Alexandra Pavel, este cea alături de care Keo și-a format o familie după despărțirea cu scandal de cântăreața Andreea Bălan. Misty a fost prezentă zilele trecute la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, unde a venit însoțită de fiica ei și a lui Keo, Arya, care are trei ani și jumătate. Artista a vorbit despre căsătoria cu Keo: „E ușor frustrant, se creează o presiune, toată lumea mă întreabă când ne căsătorim. Această întrebare mă face să mă simt inconfortabil. Mai sunt și certuri între noi, ca în orice cuplu, dar le rezolvăm”, a spus Misty, potrivit click.ro.

”Keo e discreția în persoană. De la el am învătat și eu să fiu mai discretă. Dar mai dau din casă uneori. Fetița cântă cu tati, preferatul ei e Michael Jackson, o să calce pe umele noastre, pentru că ea cântă și dansează non stop”, a mai spus ea.

Ce a spus Andreea Bălan despre fostul ei iubit, Keo

De curând, Andreea Bălan a fost invitată la podcastul realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, unde a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Keo.

Andreea Bălan și Keo au format un cuplu rtimp de opt ani.

”Noi am început relația când eu aveam 21 de ani și am stat opt ani împreună. A fost cea mai lungă relație. Nu voiam la 22 de ani să îmi fac familie, dar mai târziu pe le 26, 27 atunci am început să pun presiuni pe el. Pentru mine el a fost un stâlp, un stâlp pentru că am învățat foarte multe de la el, fiind mai mare decât mine cu 12 ani. El era foarte calm și mă calma, mă pondera. Doar că mai târziu mna… fiecare ne-am dezvoltat. Eu m-am dezvoltat foarte mult în anii ăștia și dintr-o dată învățasem atât de multe lucruri de la el, încât ajunsesem la 27 de ani să pun presiune, să vreau familie, să vreau casă. Chiar dacă el a greșit la final eu nu îi șterg cu buretele toate lucrurile frumoase pe care le-a făcut pentru mine. Adică a făcut niște lucruri frumoase: albume, piese, idei, clipuri. Adică el m-a susținut, unele concepte de show el mi le-a găsit. M-a susținut foarte mult. Eu am crescut foarte mult ca artist lângă el”, a declarat Andreea Bălan.

citește și...