Misty, despre al doilea copil. ”Doamne ajută”

18.07.2020, 15:01
Misty, despre al doilea copil. ”Doamne ajută”
Misty, despre al doilea copil. ”Doamne ajută”

Misty, partenera de viață a lui Keo, a vorbit despre cea de-a doua sarcină. Artista a mărturisit că își dorește să devină mămică pentru a doua oară.

În luna decembrie a anului 2017, Misty, partenera de viață a muzicianului Keo, a adus-o pe lume pe fetița cuplului, Arya Violette. Misty, pe numele său real Alexandra Pavel, este cea alături de care Keo și-a format o familie după despărțirea cu scandal de cântăreața Andreea Bălan.

Misty le-a mărturisit fanilor săi din mediul online că nu este însărcinată cu al doilea copil, însă își dorește să devină din nou mămică.

De asemenea, Misty a explicat și motivul pentru care micuța Arya apare cu mânuța pe abdomenul ei.

”Nuuuuu sunt însărcinată! ? Not yet, cel puțin! ? Doamne ajută, într-un viitor apropiat! “The best is yet to come” m-am referit la faptul că Arya crește și pe zi ce trece ne surprinde și ne bucură din ce în ce mai mult! Iar mânuta ei apare în cadru pentru că “grămada cerea vârf” ? Va pup și mulțumesc tuturor!”, a explicat Misty pe contul său de socializare.

Ce spune Keo despre căsătoria cu Misty

Keo a făcut declarații despre o posibilă căsătorie a sa cu Misty, cea împreună cu care formează o familie de câțiva ani.

Keo a fost întrebat dacă plănuiește să se însoare cu Misty. Acesta a mărturisit că deși nu sunt căsătoriți oficial, atât el, cât și partenera lui de viață se smt ca fiind mai mult decât căsătoriți.

„O să ajungem și acolo, dar deja noi suntem mai mult decât căsătoriți. E doar o chestiune de timp, de organizare. (…) „Suntem ca și căsătoriți, practic. Suntem mai mult decât căsătoriți. Suntem căsătoriți sufletește”, a declarat Keo la postul de televiziune Antena Stars.

„Nu am făcut încă chestiile astea administrative. Urmează. Dar repet, suntem o familie. Suntem mai mult decât căsătoriți. Ce ne ține împreună pe noi e de 100 de ori mai puternic în momentul de față decât o hârtie. Și hârtia aia va urma oricum când reușim să ne organizăm”, a adăugat el.

citește și...