Misty a rupt tăcerea despre mariajul cu Keo. Cum se înțeleg după aproape 8 ani de relație

29.05.2021, 10:33
Misty a rupt tăcerea despre mariajul cu Keo. Cum se înțeleg după aproape 8 ani de relație
Misty a rupt tăcerea despre mariajul cu Keo. Cum se înțeleg după aproape 10 ani de relație

După despărțirea cu scandal de Andreea Bălan, Keo și-a găsit liniștea în brațele lui Misty, alături de care și-a întemeiat o familie. Keo și artista au fost împreună timp de 8 ani. Andreea Bălan mărturisea, la vremea respectivă, cum a aflat că a fost înșelată de solist cu Misty. 

Anii au trecut, iar Keo și Misty au rămas împreună și au o minunăție de fetiță, pe Arya. Misty a mărturisit că are un mariaj fericit cu solistul și sunt la fel de îndrăgostiți ca la început.

Misty și Keo se înțeleg mai bine ca niciodată

‘Îl iubesc nespus de mult, el și Arya sunt universul meu. Mă fac cea mai fericită! Îi ador, nu există cuvinte să pot descrie cât de mult îi iubesc și prețuiesc pe amândoi. Mă simt împlinită când suntem împreună. Îmi place că este mereu calm, blând, bun și răbdător, iubitor, implicat, devotat, atent, darnic, grijuliu.

Este mai mult decât iubit, soț, tatăl copilului meu…este prietenul meu cel mai bun dintotdeauna, stâlpul și echilibrul meu, îmi place că pot vorbi cu el despre absolut orice, îmi place că mă simte, mă ascultă, mă înțelege fără să fie nevoie să fac eforturi să îi explic, omul pe care mă pot baza oricând cu orice, e mereu omul cu idei și soluții, e creativ, ingenios, talentat. Îmi place că are simțul umorului și mă face mereu să râd, îmi place că nu pot sta mult timp supărată pe el, îmi place că știe mereu cum să mă împace, îmi place că ne răsfață mult pe amândouă, îmi place sentimentul pe care îl am atunci îl privesc și văd că e cel mai fericit făcându-ne pe noi fericite’, a declarat Misty, într-un interviu pentru Click!

În luna decembrie a anului 2017, Misty, partenera de viață a muzicianului Keo, a adus-o pe lume pe fetița cuplului, Arya Violette. Aceasta a mai mărturisit că își mai doresc copii.

‘Da. Avem emoții însă și ne facem tot felul de griji, dar știu și că acestea toate vor dispărea… pentru că îmi dau seama că ceea ce simțim sau dăruim ca părinți, nu se va înjumătăți, ci se va înmulți!’, a mai adăugat Misty.

citește și...