Andreea Bălan va lua foc când va auzi asta! Misty a dezvăluit cum a început relația cu Keo. Ce a făcut artistul pentru ea

28.07.2020, 23:15
Andreea Bălan va lua foc când va auzi asta! Misty a dezvăluit cum a început relația cu Keo. Ce a făcut artistul pentru ea
Andreea Bălan va lua foc când va auzi asta! Misty a dezvăluit cum a început relația cu Keo. Ce a făcut artistul pentru ea

În 2014, Andreea Bălan se despărțea cu scandal de Keo, artistul alături de care a trăit o poveste de iubire timp de 8 ani. Solista a înșelat-o pe Andreea Bălan cu actuala lui soție, Misty, care la vremea respectivă era și ea implicată într-o altă relație.

Abia acum, după mulți ani, Misty, pe numele său real Alexandra Pavel, a dezvăluit cum a început relația dintre ea și Keo, fostul partener al Andreei Bălan.

Când s-au cunoscut, Misty era minoră la vremea respectivă. Artista a povestit că cel care a făcut primul pas în relația lor a fost Keo, deși el era cuplat cu Andreea Bălan.

Keo a înșelat-o pe Bălanca cu Misty

‘Eram puştoaică, aveam 17 ani la vremea aceea şi jucam într-un serial pentru un post de televiziune. Am fost invitată la o emisiune şi acolo era şi Keo, care cânta. Mai mult, pot să spun că a făcut primul pas, eu n-aş fi îndrăznit.

La un moment dat l-a trimis pe toboşarul lui de la vremea aceea să-mi ceară numărul lui de telefon. Îl ştiam pe Keo, eram fană! Toată lumea îl ştia pe bărbatul misterios venit de la Geneva, eram îndrăgostită.

Am ieşit, am luat masa în oraş şi aşa a început povestea. Cel mai mult m-a atras telentul lui muzical şi pasiunea lui pentru muzică. Este singurul artist care are un univers al lui şi numai al lui, propriu şi aparte’, a dezvăluit Misty pentru un post de televiziune.

Au devenit părinți

La finalul lui 2017, Misty a născut o fetiță, pe Arya Violette. Artista a mai mărturisit că atât ea, cât și Keo au luptat ca să-și salveze relația, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată alături de fiica lor.

‘Noi am trecut prin foarte multe, am luptat și am muncit amândoi să ne salvăm relația. Arya ne-a unit și mai mult într-adevăr, ne-a făcut să fim o echipă și mai bună pentru ea! Suntem mai fericiți ca niciodată de când o avem pe Arya, nici nu mai ne amintim cum era viața fără ea… o iubim nespus de mult! Este peste orice ne-am fi putut noi imagina. Îți dai seama că ai cunoscut iubirea adevărată, absolută, perfectă atunci când ai un copil punct’, a declarat Misty pentru Ciao.ro.

Keo și Andreea s-au despărțit cu scandal

La nici un an de la despărțire, Keo a răbufnit și a făcut-o praf pe fosta lui iubită. Cântărețul spunea că s-a săturat de răzbunarea Andreea Bălan și a tunat și fulgerat într-o emisiune tv.

‘Mi-a ajuns, s-au spus multe lucruri, s-a depasit limita bunului simt. Nu vreau ca publicul sa ramana cu o parere gresita despre mine. S-au facut acuzatii grave care mi-au afectat imaginea. In razboiul pe care Andreea si l-a dorit sa il faca impotriva mea ea a spus lucruri care mi-au conturat o imagine. Suntem oameni facem greseli. Nu sunt perfect. Mi-am cerut iertare de la Andreea, desi eram indragostit de Alexandra (Misty)’, declara Keo la Kanal D.

citește și...