Miss SUA 2019 s-a sinucis! Regina frumuseții a căzut dintr-o clădire de apartamente din New York. Ce a scris în biletul de adio

01.02.2022, 15:25

Personalitatea TV, avocat și fostă Miss SUA Cheslie Kryst a murit la vârsta de 30 de ani, a confirmat familia ei. Trupul neînsuflețit al modelului a fost găsit duminică dimineață, în apropiere de un zgârie-nori în care aceasta locuia. Regina frumuseții a căzut dintr-o clădire de apartamente din New York. Ce a scris în biletul de adio

Kryst, câștigătoarea concursului Miss SUA din 2019, a fost și un avocat care a lucrat pentru deținuți închiși pe nedrept.

Potrivit anchetei, se spune că ultima dată câștigătoarea concursului Miss SUA 2019 a fost văzută la etajul 29. Înainte de moartea ei, Kryst a lăsat un bilețel prin care a anunțat că își lasă toată proprietatea mamei sale.

Ce a scris în biletul de adio

„Fie ca această zi să vă aducă pace”.

Poliția din New York a confirmat că trupul lui Kryst a fost descoperit duminică dimineața, moartea ei a fost o aparentă sinucidere.

Ce a transmis organizaţia Miss Univers

„Ea a fost unul dintre cei mai strălucitori, mai caldi și mai buni oameni pe care am avut vreodată privilegiul să-i cunoaștem. Întreaga noastră comunitate deplânge pierderea ei, iar gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia ei chiar acum”, au declarat reprezentantii Miss Univers. distribuit pe Twitter.

Victoria ei la concursul Miss SUA din 2019 a marcat o premieră istorică, când câștigătoarele celor mai mari trei concursuri de frumusețe din America au fost toate femei de culoare. CV-ul și prezența ei pe scenă i-au uimit pe juratii concursului, iar victoria ei a fost un punct culminant într-un an istoric în care femeile de culoare au câștigat toate cele cinci concursuri majore de frumusețe.

În trecut, Kryst a vorbit în mod repetat despre sănătatea mintală și a spus că a beneficiat de servicii de consiliere.

Născută în Michigan, Cheslie Kryst absolvise un liceu cu profil economic şi studiase dreptul, iar înainte de se prezenta la concursul de frumuseţe Miss SUA din 2019 a lucrat ca avocată şi a înfiinţat blogul de modă White Collar Glam.

În calitate de avocat, Kryst și-a desfășurat o activitate juridică pro bono pentru persoanele încarcerate care luptau împotriva pedepselor de închisoare nedrepte, ajutând odată să elibereze un bărbat care risca închisoare pe viață pentru o infracțiune de droguri de nivel scăzut.

citește și...