FOTO. Cum arată Miss Columbia, fosta regină a frumuseții care a rămas fără un picior

26.01.2022, 21:40

Daniella Alvarez este un cunoscut model columbian, care a deținut titlul de Miss Columbia 2011. S-a născut pe 24 mai 1988, Daniella a reprezentat Columbia la evenimentul Miss Univers din 2012. Să ne amintim că fosta regină a frumuseții a fost un exemplu de forță după ce piciorul stâng i-a fost amputat din cauza ischemiei.

Daniella Alvarez este un model influent în Columbia. Frumusețea și atributele ei remarcabile sunt peste măsură. Daniella Alvarez a participat la sedinte de modeling atât naționale, cât și internaționale. Ea este într-adevăr binecuvântată cu un corp uimitor.

Daniela a avut un nodul în abdomen care putea fi îndepărtat doar prin intervenție chirurgicală. Cu toate acestea, ea s-a confruntat cu unele complicații în timpul procedurii din cauza cărora piciorul a trebuit să fie amputat.

Piciorul a fost amputat

Medicii au diagnosticat-o cu ischemie și au constatat cât de diminuat era fluxul de sânge în picior, astfel că acesta a trebuit, în final, tăiat.

Da! Piciorul stâng a fost considerat mort, ceea ce a lăsat-o fără opțiune, si cu solutia să-și ampute piciorul inferior.

Ea a dansat, la numai 14 zile de la operație

Pasionată de dans, Daniella Álvarez a refuzat să ia în calcul ipoteza că după așa o intervenție radicală nu va mai putea dansa. Ea a sfidat orice prognostic și, la numai 14 zile de la operație, a pășit în ritm latino. Videoclipul în care apare alături de fratele ei, Ricky Álvarez a fost vizionat de peste 2,6 milioane de ori pe contul ei de Instagram, arată Daily Mail.

Născută în Barranquilla, frumusețea sud-americană și-a reprezentat țara în concursul Miss Universe din 2012. La mijlocul lunii iunie, ea a mărturisit public că urmează să îi fie amputat piciorul stâng. Într-unul dintre mesajele sale anterioare de pe Instagram, Álvarez le-a promis fanilor că va dansa din nou.  Iar la finalul celor cinci operații, tânăra a dansat.

 

citește și...