FOTO. Cine este Harnaaz Sandhu, Miss Universe 2021. Ce mesaj a transmis reprezentanta Indiei

13.12.2021, 18:00

Actrița și modelul din India, Harnaaz Kaur Sandhu, a fost declarată câștigătoare a concursului Miss Univers 2021. Ea a devenit a treia persoană care câștigă titlul după Sushmita Sen și Lara Dutta. În profilul ei de pe pagina concursului, Harnaaz este prezentată ca ″o susţinătoare înfocată pentru emanciparea femeilor, în special în ceea ce priveşte drepturile lor constituţionale la educaţie, carieră şi libertatea de alegere″⁣.

Andrea Meza din Mexic, și-a încoronat succesorul, o actriță de la Bollywood, în stațiunea israeliană Eilat, la Marea Roșie. Concursul a avut loc în miezul nopții, încheindu-se la ora locală 5 a.m. (22:00 EST). Concursul a inclus expoziții tradiționale de costume naționale, rochii de seară și costume de baie, precum și o serie de întrebări la interviu pentru a testa abilitățile concurenților de a vorbi în public.

Harnaaz Kaur Sandhu, în vârstă de 21 de ani, din Punjab, India, a fost încoronată de Andrea Meza din Mexic. India a câștigat titlul de Miss Univers după douăzeci și unu de ani.

Mesajul ei pentru tineri

La întrebarea: „Ce sfaturi le-ai da tinerelor care urmăresc cum să facă față presiunilor cu care se confruntă astăzi?” Harnaaz a spus:

„Cea mai mare presiune cu care se confruntă tinerii de astăzi este să creadă în ei înșiși. Să știi că ești unic te face frumoasă. Nu vă comparați cu ceilalți și să vorbim despre lucruri mai importante care se întâmplă în întreaga lume. Ieși, vorbește pentru tine, pentru că ești liderul vieții tale. Tu ești vocea ta. Am crezut în mine și de aceea stau astăzi aici.”

Miss Universe 2021 a vorbi despre schimbarea climei

Actorul Steve Harvey i-a cerut lui Sandhu că imite un animal, după ce a afirmat că a aflat că ea are această abilitate.

Harnaaz Sandhu a părut amuzată de cerinţă şi a imitat o pisică.

La sesiunea de întrebări şi răspunsuri, când Sandhu ajunsese în top 5, a profitat de ocazie pentru a vorbi despre schimbarea climei.

„Este momentul să acţionăm şi să vorbim mai puţin. Prevenţia şi protecţie sunt mai bune decât regretul şi refacerea”, a declarat ea.

 

Miss India spune că mama ei, un medic ginecolog de succes şi cap de familie, precum şi actriţa indiană Priyanka Chopra Jonas, sunt principalele sale surse de inspiraţie.

După ce a fost anunţată câştigătoare, ea a sărbătorit pe scenă alături de celelalte concurente şi a strigat către camera de filmat „Chak de Phatte India”, exclamaţie care se traduce „Să facem asta, India!”.

Numeroşi critici au cerut boicotarea concursului, din motive politice, aşa cum a fost cazul altor evenimente găzduite de Israel.

citește și...