Miss Anglia vrea să devină șofer de camion. Bomba sexy va primi un salariu de peste 4.000 de lire sterline

15.02.2022, 21:59

Milly Everatt, 22 de ani, o regină a frumuseții din Eastoft, Lincolnshire, se pregătește să devină ca șofer de camion. Miss Anglia vrea să demonstreze că „nu doar bărbații de 40 de ani” pot conduce vehicule grele. Bomba sexy şi-a asigurat un loc de muncă bine plătit la una dintre cele mai mari companii de transport de marfă din Regatul Unit.

Tânăra, în vârstă de 22 de ani, a spus că transportul cu camionul a fost o ambiție mai veche, după ce a crescut conducând tractoare la ferma familiei. Aceasta se pregătește în prezent atât pentru licența ei de HGV clasa 1, cât și clasa 2, în încercarea de a sparge stereotipul industriei dominate de bărbați.

Ea a spus că a fost inspirată să devină șofer de camion după ce Covid-19, Brexit și alți factori au contribuit la penuria națională.

Vreau să inspir și alte femei să facă același lucru”

Departe de perioada petrecută pe podium ca model și finalistă la concursul de frumusețe Miss Anglia, Milly vrea acum să demonstreze că „nu doar bărbații de 40 de ani” sunt cei care conduc camioane pentru a-și câștiga existența.

„Vreau să demonstrez că nu doar bărbații de 40 de ani fac această meserie. Vreau să inspir și alte femei să facă același lucru”.

Salariu de peste 4.000 de lire

”Este cea mai frumoasă meserie din lume şi nu cred că a fost gândită să fie exclusiv pentru bărbaţii de peste 40 de ani, care au o viaţă de familie lamentabilă. În curând, iau permisul de şofer profesionist şi de abia aştept să mă sui la volan”, a povestit frumoasa blondă pentru  tabloidul britanic Daily Mail.

Fosta Miss Lincolnshire a fost încoronată Miss Charity în 2018, după ce a strâns cei mai mulți bani pentru cauze bune. Ea a terminat pe locul șase la Miss Anglia, cel mai mare concurs de frumusețe din Marea Britanie.

În prezent, se estimează că doar 1% până la 3% dintre șoferii de HGV sunt femei, în ceea ce este unul dintre cele mai mari dezechilibre de gen din societatea britanică.

Milly a spus: „Cred că suntem în vremurile moderne și nu există nimic care să împiedice fetele să se implice în așa ceva”, a mai spus aceasta.

 

citește și...