“Miss Bum Bum”, îndrăgostită de Lionel Messi, are un tatuaj cu o stea în locul intim. “Visul meu este să pot să mă dezbrac pentru fotbalist”

01.12.2022, 13:15

Suzy Cortez, de două ori câștigătoare a premiului Miss BumBum, este un super-fan al Argentinei, deși s-a născut în Brazilia, ea exprimându-și în mod regulat dragostea pentru starul Lionel Messi. “Visul meu este să pot să mă dezbrac pentru Lionel Messi. El este totul pentru mine. Nu am nimic împotriva lui Cristiano Ronaldo, dar Messi este mult mai bun decât el în joc și în tot ceea ce îmi pot imagina.”

Suzy Cortez, Miss BumBum, pasionată de Lionel Messi, este una dintre cele mai mari și mai atrăgătoare fane ale Argentinei.

Modelul și prezentatoarea de televiziune născută în Brazilia nu-și ascunde dragostea pentru fostul mijlocaș al Barcelonei și pozează în mod regulat în tricourile acestuia pe Instagram. Cu toate acestea, se știe că sentimentele ei pentru el au mers prea departe, Messi fiind nevoit să o blocheze pe rețelele de socializare după ce aceasta i-a trimis o serie de fotografii sexy, potrivit dailystar.co.uk.

“Miss Bum Bum”, îndrăgostită de Lionel Messi

Totuși, Cortez nu a purtat doar tricouri ale Argentinei în postările sale picante de pe Instagram, ea a îmbrăcat deja culorile Qatarului și ale Angliei în timpul Cupei Mondiale.

După ce a câștigat pentru prima dată concursul de frumusețe Miss BumBum în 2015, Cortez a continuat să apară în revista Playboy atât în Rusia, cât și în Portugalia. De asemenea, ea a semnat contracte de sponsorizare pentru Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 și pentru Cupa Mondială din 2018 în urma victoriei.

“Visul meu este să pot să mă dezbrac pentru Lionel Messi”

Patru ani mai târziu, ea a devenit prima femeie care a fost numită Miss BumBum pentru a doua oară. De asemenea, ea are acum propriul cont OnlyFans, oferind conținut exclusiv pentru fanii ei.

Deși în trecut și-a exprimat dragostea pentru Gerard Pique, Messi este cel care ocupă un loc special în inima ei și pe spatele ei, unde are un tatuaj dedicat acestuia.

Vorbind despre tatuajul ei cu Messi, anul trecut, ea a dezvăluit: “Nu știu dacă este adevărat: “Incredibil, am trecut prin situații jenante din cauza tatuajului. Privind chipul lui Messi pe corpul meu îi face pe bărbați să dea greș la momentul potrivit. Am deja chipul lui Messi tatuat sub abdomen, pe care l-am făcut atunci când a câștigat pentru a șasea oară premiul de cel mai bun jucător din lume, și intenționez să îmi fac același tatuaj pe care îl are el pe piciorul stâng.”

Tatuajul nu este nici singurul omagiu pe care i l-a adus lui Messi, ea jurând că se va dezbrăca dacă acesta va câștiga al șaptelea Balon de Aur anul trecut, lucru pe care l-a și făcut.

Ea a adăugat: “Visul meu este să pot să mă dezbrac pentru Lionel Messi. El este totul pentru mine. Nu am nimic împotriva lui Cristiano Ronaldo, dar Messi este mult mai bun decât el în joc și în tot ceea ce îmi pot imagina.”

Cortez va încuraja din nou Argentina miercuri, când aceasta își va încheia campania din faza grupelor împotriva Poloniei. Cu o victorie, “La Albiceleste” va ocupa prima poziție în grupă, după ce și-a revenit după înfrângerea în fața Arabiei Saudite, învingând Mexicul sâmbătă.

citește și...