Câștigătoarea Miss Bumbum 2022, care face sex 5 ore pe zi, vorbește despre testele de fidelitate pe care le dă bărbaților

10.08.2022, 13:05

Carolina Lekker a fost încoronată vinerea trecută (5 august) câștigătoarea Miss BumBum Brazil 2022. Fotomodelul a învins alte 15 finaliste pentru a-și asigura primul loc în finala plină de vedete din São Paulo. “M-am simțit complet împlinită. Apreciez fiecare vot și fiecare încurajare.”

Miss BumBum Brazilia a încoronat-o pe Carolina Lekker drept câștigătoare pe 5 august. Fotomodelul a câștigat votul juriului, care a obținut un număr impresionant de 138 de voturi în finala plină de vedete din São Paulo, Brazilia.

Carolina, în vârstă de 24 de ani, s-a impus în fața a 15 finaliste și a obținut prestigiosul titlu, Laysa Padovani ratând primul loc cu 128 de voturi. Pe locul al treilea s-a clasat Carol Medeiros, din statul Santa Catarina, care a obținut 127 de voturi.

“M-am simțit complet împlinită”

Vorbind despre centura de bronz, ea a declarat: “M-am simțit complet împlinită. A meritat fiecare efort depus pentru a cuceri această centură. Și apreciez fiecare vot și fiecare încurajare pentru mine. Fără ea, nimic nu ar fi fost posibil”.

Între timp, modelul transsexual Thaynna Dantas a primit două premii speciale, Miss BumBum Sympathy și Miss BumBum Fitness.
Ea a comentat: “Sunt fericită că am participat, am făcut istorie ca prima concurentă transgender din concurs și în finală. Nu am luat locul întâi, dar mi-am lăsat amprenta asupra evenimentului cu două premii”.

Ce spune despre testele de fidelitate

Carolina a ajuns prima dată pe prima pagină a ziarelor când a dezvăluit că testează loialitatea iubiților testându-i pe rețelele de socializare.

Într-un interviu acordat emisiunii Central Splash de la UOL, ea a spus că a încetat să mai facă testele de fidelitate din cauza criticilor și amenințărilor.

“Nu mai fac teste de fidelitate pentru că am primit multe critici din partea bărbaților și amenințări, de asemenea. Am decis să iau o pauză, am făcut deja niște bani și sunt liniștită. Infidelii pot sta liniștiți în acest moment”, a glumit Miss Fundul 2022 .

Recent, ea a susținut că a cheltuit banii din jobul ei secundar pentru a-și modifica fundul și pentru a umple denivelările de pe partea laterală a șoldului.

Vorbind anterior, modelul a spus: “Tehnica ajută, de asemenea, la corectarea asimetriilor, ceea ce este dorința mea”.
Carolina a plătit în jur de 1.300 de lire sterline, pentru intervenția estetică la fund.

citește și...