Câștigătoarea Miss BumBum își arată formele în bikini. Cum a pozat modelul Playboy

13.09.2022, 17:22

Caroline Lekker, care a cucerit titlul de Miss BumBum Brazilia 2022, și-a lăsat fanii să saliveze într-una dintre cele mai recente postări ale sale pe Instagram. Câștigătoarea concursului are peste 450.000 de urmăritori. Modelul Playboy a ajuns prima dată pe prima pagină a ziarelor când a dezvăluit că cere 1.400 de lire sterline pentru a testa loialitatea iubiților.

Câștigătoarea concursului a cucerit titlul prestigiosului premiu în São Paulo, Brazilia, în luna august.

Ea a impresionat juriul obținând un număr impresionant de 138 de voturi cu care a învins 15 finaliste luna trecută.

Câștigătoarea Miss BumBum își arată formele în bikini

Iar acum, modelul a întors din nou capetele, deși de data aceasta a făcut-o pe Instagram, unde are peste 450.000 de urmăritori.

Luni, pe pagina sa, Caroline a scris: “Tu ești cel mai mare dușman al tău… Dacă îți depășești nesiguranța, poți depăși orice obstacol care se află în viața ta…”. Așa că învinge-te pe tine însuți. Aceasta este calea…”

“Ești fantezia mea”

În fotografie, brazilianca a afișat un bikini portocaliu, cu părul desfăcut, în timp ce purta un machiaj simplu. Ea se afla în vacanță în Mykonos, Grecia, când s-a relaxat pe o barcă cu o sticlă de Moët lângă ea.

Bomba-sexy a uitat de ochelarii de soare, în timp ce se uita la aparatul foto, acoperindu-și ochii cu mâna.

Dar asta nu i-a împiedicat pe fani să se grăbească să comenteze fotografia, care a adunat mii de like-uri.

Un fan de pe Instagram a spus: “Este absolut uluitor”, în timp ce un alt utilizator al rețelei de socializare a comentat: “Ești fantezia mea”.

Iar un al treilea admirator a fost încântat: “Atât de frumoasă”.

Într-o altă fotografie uimitoare, Caroline a purtat un bikini diferit în timp ce se relaxa pe plaja de nisip de pe aceeași insulă.

Și o a treia fotografie de vacanță o arată pe campioana Miss BumBum contestându-și frumusețea în timp ce stătea lângă un monument.

Modelul Playboy a ajuns prima dată pe prima pagină a ziarelor când a dezvăluit că cere 1.400 de lire sterline pentru a testa loialitatea iubiților.

 

citește și...