Miss Argentina și Miss Puerto Rico 2020 anunță o nuntă surpriză

02.11.2022, 17:48

Miss Argentina și Miss Puerto Rico au anunțat că s-au căsătorit în secret, după ce au declarat că au avut o relație “privată” timp de doi ani. “După ce am decis să ne păstrăm relația privată, am deschis ușile într-o zi specială. 28/10/22”. Fabiola a reprezentat Puerto Rico în competiția Miss Universe 2019, înainte de a ajunge apoi în Top 10 la Miss Grand International 2020. Potrivit Hola, Mariana a ajuns, de asemenea, până în finala concursului după ce a fost încoronată Miss Argentina în 2019.

Mariana Varela, în vârstă de 26 de ani, și Fabiola Valentín, în vârstă de 22 de ani, au fost reprezentantele Argentinei și, respectiv, ale Puerto Rico la concursul de frumusețe Miss Grand International 2020. Amândoua au luptat pentru coroana mondială, dar nu au reușit să atingă acest obiectiv.

Acum, amândouă au ajuns din nou în centrul atenției pentru o altă decizie foarte personală. În acest caz, pentru că …. au anunțat că se căsătoresc, transmite people.com.

Miss Argentina și Miss Puerto Rico  s-au CĂSĂTORIT în secret, după ce s-au cunoscut la un concurs

Înainte de a-și împărtăși vestea surpriză pe Instagram, proaspeții soți – care nu au confirmat niciodată că se întâlnesc – s-au lăudat doar cu “prietenia” lor pe rețelele de socializare.

Anunțând că s-au căsătorit, ambele modele au împărtășit vestea cu cei 233.000 de urmăritori pe Instagram.

“Mulțumesc că m-ai făcut parte din viața ta și complice la fericirea ta. Ești o comoară neprețuită și sper să păstrăm prietenia noastră pentru totdeauna”.

 Fabiola îi pune  inelul pe degetul Marianei

În videoclipul de 30 de secunde, cuplul a început prin a împărtăși fragmente din călătoriile lor – inclusiv un clip în care se îmbrățișează pe plaja Jobos din Puerto Rico și se bucură de o plimbare romantică cu barca în Mexic.

Baloane aurii pe care scrie “Marry Me?” au fost plasate în fața ferestrei, înainte ca videoclipul să sară la un clip în care Fabiola pune un inel pe degetul Marianei.

Proaspeții căsătoriți au ales să aibă inele de logodnă argintii aproape identice – cu un diamant montat în formă de pernă pe o bandă pave.
Videoclipul se încheie cu cuplul împărțind un sărut în fața biroului de căsătorii din San Juan, unde s-au căsătorit pe 28 octombrie.

Anunțul a fost făcut. “După ce am decis să ne păstrăm relația privată, am deschis ușile într-o zi specială. 28/10/22”. Pe lângă emoticoanele cu un inel, o inimă și stele, data coincide cu începutul sărbătorilor din Săptămâna Mândriei din Buenos Aires.

 

citește și...