Misha și Connect-R, împreună de dragul fiicei lor. Maya a împlinit 7 ani

26.01.2021, 11:35
Misha și Connect-R, împreună de dragul fiicei lor. Maya a împlinit 7 ani
Misha și Connect-R, împreună de dragul fiicei lor. Maya a împlinit 7 ani

Misha și fostul ei soț, cântăreșul Connect-R, au fost din nou împreună de dragul fiicei lor, Maya.

Misha a fost căsătorită cu cântărețul Connect-R. Din mariajul lor a rezultat o fetiță care se numește Maya, de care se ocupă amândoi.  Aniversarea de 7 ani a fiicei lor, Maya, i-a adus împreună pe cei doi pentru a sărbători importantul eveniment din viața micuței lor. “Azi face 7 ani, La mulți ani Maya, la mulți ani copilul meu! Mă rog pentru tine, să ai viață lungă și frumoasă, să prinzi vremuri bune în care să te bucuri și atât! Să nu uiți niciodată că cel mai important lucru în viață e Bucuria, și în Bucuria ta să nu nefericești pe nimeni! Tati te iubește!!!”, a notat Connect-R în dreptul imaginii de la petrecerea fiicei lui și a Mishei. ”La mulți ani , copil bun și cuminte! Te iubim din suflet! Sa ai o viața lunga, plină de fericire, sănătate, iubire și pace in suflet! Dumnezeu sa te binecuvânteze ????”, a fost mesajul Mishei de ziua de naștere a fiicei ei.


Fotografia de familie postată de Connect-R a adunta peste 17.000 de like-uri din partea internauților. ”Ce frumos”, ”Maya, ești frumoasă ca mama”, “La mulți ani, copil frumos!!!❤️ Iți doresc multă sănătate și fericire!”, “La mulți ani, MAYA !!! Să fii sănătoasă și fericită !!! Să ai o viață frumoasă c sufletul tău!”, „Așa da. Îmi place să vă văd împreună”, au comentat fanii.

Ce spunea Connect-R despre despărțirea de Misha

Connect-R și Misha au anunțat în 2018 că s-au despărțit și că nu mai formau de ceva vreme un cuplu.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorţ, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru!”, scria Connect-R pe Instagram în august 2018.

”Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat”, adăuga artistul la vremea respectivă.

citește și...